Jump to content

Natit uninstall


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
Proof

Proof

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
Hi,
I just installed MacOsX jas 10.4.8 on a config that looks like this:
- A64 3500+ AM2
- Asrock AliveXfire (RTL8111B / ALC888)
- Ati X850Pro (R480 core)
My last mac was a sys 7.5.5 one so you cam imagine I'm not in my best shape when it comes to macs.
Anyway, none of my HW was detected so I tried the installation kit ( http://www.installers.dl.am/ ). After reboot my video card got recognised as X800GTO (because of the core) but unfortunatelly I only see 2 vertical lines. ;) Tried reboot, but same problem.

How can I uninstall the drivers (the install proces was 4h long so some help would be great)?

Thnx.

#2
macgirl

macgirl

    Stargate's Pharaoh

  • Retired
  • 7,612 posts
  • Gender:Female
  • Location:Mexico City
  • Interests:Techie gadgets
Boot with -s option,
then mount -uw /
then rm -fr /System/Library/Extensions/Natit.kext
then rm /System/Library/Extensions.kextcache /System/Library/Extensions.mkext
then reboot

if you also want to remove the ATI kexts:
rm -fr /System/Library/Extensions/ATI*

#3
Proof

Proof

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
Hi,
Thnx for the info. Meanwhile I solved the problems deleting some of the natit files and forceing it not to load at start-up. Unfortunately I didnt manage to activate te QE/CI options, used koverg/callisto but only managed to change the resolution not the refresh rate...





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   Web hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy