Jump to content

My assistant


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
rollcage

rollcage

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,169 posts
  • Gender:Male
  • Location:That way
Since the upgrade, when I click the "My Assistant" link, you get two pop-ups. The one I assume is new, cause it's in a separate window, but the old one still comes up. Also, the old one goes to the left side of the browsing window and can't be moved.

PS: I like the new posting window, very cool! :)

#2
other

other

    Other.

  • Retired
  • 929 posts
  • Gender:Male
  • Location:Behind the flower pot
Which browser, operating system.
Have you got any addons to the browser?

#3
sadiekiller

sadiekiller

    InsanelyMac Assasin

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 208 posts
  • Gender:Male
  • Location:Denver, CO
  • Interests:OSx86, duh. I like to hack things, more local software/ hardware based, no internet hacking....
same thing with me. Firefox2 and XP SP2

#4
rollcage

rollcage

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,169 posts
  • Gender:Male
  • Location:That way
Never mind, it seems to be working normally again.

I was using FF 2.0 on Vista RTM; I didn't get a chance to check it on IE7 before it got fixed.

By the way other, that was post 666 for you... :dev:

#5
sadiekiller

sadiekiller

    InsanelyMac Assasin

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 208 posts
  • Gender:Male
  • Location:Denver, CO
  • Interests:OSx86, duh. I like to hack things, more local software/ hardware based, no internet hacking....
mine still seems broken. i emptyed cache too.

#6
other

other

    Other.

  • Retired
  • 929 posts
  • Gender:Male
  • Location:Behind the flower pot
I'll have a look into it though it doesn't happen for me.

#7
sadiekiller

sadiekiller

    InsanelyMac Assasin

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 208 posts
  • Gender:Male
  • Location:Denver, CO
  • Interests:OSx86, duh. I like to hack things, more local software/ hardware based, no internet hacking....
nvm, i re-emptyed the cache and it works fine now.

#8
other

other

    Other.

  • Retired
  • 929 posts
  • Gender:Male
  • Location:Behind the flower pot
Ok, I'll leave it then :dev:
It seems to be just a temporary thing.

#9
haydio

haydio

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 83 posts
  • Gender:Male
  • Location:Perth, Western AUstralia
Working fine for me with FF2 on windows xp

#10
rollcage

rollcage

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,169 posts
  • Gender:Male
  • Location:That way
It's fine in Safari for now, but when I logged in for the first time since the upgrade in FF 2.0 in OSX, I got the two windows again. Here's a screenie so you know what I mean:
http://img95.imagesh...picture2an8.jpg

I quit FF and restarted, and when I logged back in I was getting the new assistant (the one in the separate window). I cleared all my private data, logged back in, and now I just get the old one.

My guess is that it has something to do with the cookies that are left over in browsers from before, but where did that new assistant come from? Which one should be displaying?

#11
asap18

asap18

    O RLY?

  • Donators
  • 1,423 posts
it wont let me click "my friends", i guess i have none :dev:





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy