Jump to content

Skylake-X Testing (i7-7800X i7-7820X i9-7900X)

X299 LGA2066 iMacPro

  • Please log in to reply
149 replies to this topic

#141
Quadro78

Quadro78

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Gender:Male

we must waiting for new web drivers for 10.13.



#142
mathq

mathq

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 217 posts
  • Gender:Male
  • Location:Quebec

Hello,

 

I have tried different methods from this post and I was able to boot High Sierra in VESA-Mode. I wasn't able to enable nVidia Graphics on DP7, but I'd rather get Sierra working anyways, since the graphics driver doesn't work well yet in HS even when enabled.

 

However, the nVidia Driver doesn't seem to start in Sierra. I get stuck at the line "IOConsoleUsers: gIOScreenLockState 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0".

 

Has anyone got that so far?

 

Here are my specs:

- MSI X299 Raider

- i7-7800X

- GeForce GTX 980 Ti

 

Thanks!



#143
petrikleynhans

petrikleynhans

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Gender:Male
  • Location:South Africa
  • Interests:Film, Rugby, Animation

Het mathq,

 

I have a similar setup.

 

Could you upload your EFI used for installation? I'm really struggling to get into the installation stage.

 

Regarding your error, I had the same error on HS. KPG released a very detailed guide for X299 High Sierra. Follow the patch by the letter. It took me three tries, but it did work.

 

All the best



#144
MAGSP27

MAGSP27

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

hi guys,Try to set to iMac 18,1 and reset the rest Fake Ids on clover..



#145
petrikleynhans

petrikleynhans

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Gender:Male
  • Location:South Africa
  • Interests:Film, Rugby, Animation

Hey guys,

 

I just sold my GTX 1050Ti, now need to find a Radeon (in the same price class) that will work with High Sierra, preferably OOB. I'm running X299 with a 7800x CPU.

 

Any suggestions?



#146
MAGSP27

MAGSP27

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

hi petrikleynhana ,RX 550 osx may work obb(I think)I about -170 € ,a curiosity I wanna buy a gtx1050ti the next month,for simil pc, why you determine you need a ati?

sorry for my bad English.



#147
poshook

poshook

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

 

HI,

 

I have the same setup as you except graphics. I use GTX970. Can you please share your EFI folder? Many thanx



#148
MAGSP27

MAGSP27

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

Hi guys I have Original Applehda sound.on msg x299 tomahawk arthic ,try to use this kexts and config.plist..almost the related to boot parches:

 

Change CAVS to HDEF
Find: 43415653 Replace: 48444546

Change PC00 to PCI0
Find: 50433030 Replace: 50434930

Change PC01 to PCI1
Find: 50433031 Replace: 50434931

Change PC02 to PCI2
Find: 50433032 Replace: 50434932

Change PC03 to PCI3


Find: 50433033 Replace: 50434933

 

and device id: 7.

 

 

its working great

Attached Files



#149
Quadro78

Quadro78

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Gender:Male

HighSierra!

(17A405)

 

I have actual Nvidia drivers. GTX 780 working!

but still have problem with cuda driver.

 

some pics:

Attached File  Screen Shot 2017-10-28 at 23.53.12.png   94.13KB   6 downloads

Attached File  Screen Shot 2017-10-28 at 23.54.21.png   119.3KB   6 downloads

Attached File  Screen Shot 2017-10-28 at 23.54.52.png   57.92KB   6 downloads

 

Web drivers 378.10.10.10.15.120

 

cuda macosx drivers 9.0.214

 

Cheers

 

my efi

Attached File  EFI.zip   8.83MB   8 downloads



#150
Philterino

Philterino

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 23 posts

HighSierra!

(17A405)

 

I have actual Nvidia drivers. GTX 780 working!

but still have problem with cuda driver.

 

some pics:

attachicon.gifScreen Shot 2017-10-28 at 23.53.12.png

attachicon.gifScreen Shot 2017-10-28 at 23.54.21.png

attachicon.gifScreen Shot 2017-10-28 at 23.54.52.png

 

Web drivers 378.10.10.10.15.120

 

cuda macosx drivers 9.0.214

 

Cheers

 

my efi

attachicon.gifEFI.zip

What did you do to get webdrivers working? i just get black screen when i enable.. have Lilu and nvidiafixup but my 4k display just black... wont boot.








2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users

© 2017 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy