Jump to content

Intel HD 630 no QE/CI

intel hd Kaby lake sierra clover

  • Please log in to reply
57 replies to this topic

#21
cyberdevs

cyberdevs

    InsanelyMacaholic

  • Donators
  • 2,780 posts
  • Gender:Male

OK. hold on

Attached Files



#22
robi101012981

robi101012981

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts

OK. hold on


Again slow boot and still no QE...

#23
cyberdevs

cyberdevs

    InsanelyMacaholic

  • Donators
  • 2,780 posts
  • Gender:Male

try this one.

Attached Files



#24
robi101012981

robi101012981

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts

OK. hold on


Should I send you the DSDT.aml?

#25
cyberdevs

cyberdevs

    InsanelyMacaholic

  • Donators
  • 2,780 posts
  • Gender:Male

I'm sorry, I'm no expert on DSDT/SSDT

 

you can ask @MaLd0n regarding DSDT/SSDT



#26
robi101012981

robi101012981

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts

I'm sorry, I'm no expert on DSDT/SSDT
 
you can ask @MaLd0n regarding DSDT/SSDT

No problem man, it's ok, thanks anyway for help, but it still boot very slow and I don't have QE :(

#27
cyberdevs

cyberdevs

    InsanelyMacaholic

  • Donators
  • 2,780 posts
  • Gender:Male

You're welcome :)

 

send me IOReg once more



#28
robi101012981

robi101012981

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts

You're welcome :)

 

send me IOReg once more

http://www.fotoploie...nfo/ioreg.ioreg



#29
cyberdevs

cyberdevs

    InsanelyMacaholic

  • Donators
  • 2,780 posts
  • Gender:Male

Is it the same old IOReg you posted before?

 

If So I need a new one after all the changes I made to the config.plist.



#30
robi101012981

robi101012981

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts

Is it the same old IOReg you posted before?

 

If So I need a new one after all the changes I made to the config.plist.

This is the final IOREG: http://www.fotoploie...nfo/final.ioreg Also, I'm using that fast boot config.



#31
cyberdevs

cyberdevs

    InsanelyMacaholic

  • Donators
  • 2,780 posts
  • Gender:Male

I changed the ig-platform-id from 0x19160000 to 0x19120000 but in IOReg it's still x019160000

 

use this one

Attached Files



#32
robi101012981

robi101012981

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts

I changed the ig-platform-id from 0x19160000 to 0x19120000 but in IOReg it's still x019160000

 

use this one

Still not working :( 



#33
robi101012981

robi101012981

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts

I changed the ig-platform-id from 0x19160000 to 0x19120000 but in IOReg it's still x019160000
 
use this one


Maybe the DSDT specialist could help me

#34
cyberdevs

cyberdevs

    InsanelyMacaholic

  • Donators
  • 2,780 posts
  • Gender:Male

Maybe.

I'm sorry that I couldn't help you with your issue :)



#35
robi101012981

robi101012981

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts

Maybe.
I'm sorry that I couldn't help you with your issue :)

It's OK man, no problem, it's OK, thanks anyway for your help :D

#36
cyberdevs

cyberdevs

    InsanelyMacaholic

  • Donators
  • 2,780 posts
  • Gender:Male

:)

 

I will keep any eye out to see if I can find a way ;)



#37
robi101012981

robi101012981

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts

:)

 

I will keep any eye out to see if I can find a way ;)

Thank you very much, I'll try to understand what it's about thid DSDT but I'm a noob at programming and also I have a lot of exams in this period and I can't focus so much on this right now.. 



#38
robi101012981

robi101012981

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts

OK. hold on

Hello! Can you help me with a config.plist? I finally managed to make the graphic card work, but I have one big problem: it works only via external display, no internal screen...any tips? Thanks! 

Attached Files



#39
cyberdevs

cyberdevs

    InsanelyMacaholic

  • Donators
  • 2,780 posts
  • Gender:Male

Hi,

 

Try this

Attached Files



#40
robi101012981

robi101012981

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts

Hi,

 

Try this

Still only external display working :( 







Also tagged with one or more of these keywords: intel, hd, Kaby lake, sierra, clover


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2017 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy