Jump to content

Apple releases macOS 10.12.5 update

* * * * * 1 votes

  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1
fantomas1

fantomas1

    InsanelyMacaholic

  • Supervisors
  • 4,415 posts
  • Gender:Male

Attached File  macos_10.12.5.jpeg   84.22KB   15 downloads

 

 

This update:

  • Fixes an issue where audio may stutter when played through USB headphones
  • Enhances compatibility of the Mac App Store with future software updates
  • Adds support for media-free installation of Windows 10 Creator Update using Boot Camp

https://itunes.apple...127487414?mt=12

Click here to view the article



#2
hrk23

hrk23

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

10.12.5 Works 100% on my Thinkpad T420s and Acer Aspire V3-771d.



#3
vanquybn

vanquybn

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 158 posts
  • Gender:Male

My Brightness stop working after update to this version. @@

Attached File  Brightness-does-not-work.png   79.53KB   27 downloads



#4
tyty19

tyty19

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Everything is good after updated



#5
ricoc90

ricoc90

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 214 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Netherlands

:huh: You can't post images from your harddrive here. You need to upload them somewhere else



#6
Allan

Allan

    V.I.P. Member

  • Supervisors
  • 11,273 posts
  • Gender:Male

Take a look: How to upload files or kexts.



#7
dexz

dexz

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Working fine here too.

 

Attached File  Screen Shot 2017-05-17 at 12.52.04 AM.png   100.28KB   13 downloads



#8
Bambisbute

Bambisbute

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts
  • Gender:Male
  • Location:France

10.12.5 Works 100% on my Thinkpad T420s and Acer Aspire V3-771d.

 

Did you make something special to accomplish your update on your two hackintosh ? Or do you just update by the app store ? :)



#9
Fljagd

Fljagd

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 958 posts
  • Gender:Male
  • Location:France

hi, 

All is good for me  :wink_anim:

Attached Files



#10
Shaneee

Shaneee

    < AMD OS X >

  • Local Moderators
  • 2,087 posts
  • Gender:Male
  • Location:Fife, Scotland

All updated and working :)

 

 

Attached Files



#11
ricoc90

ricoc90

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 214 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Netherlands

10.12.5 works pretty well on my Dell Optiplex 755 too by the way. Except for my GT 710 since my monitor loses signal when OS X boots up (with and without web drivers). The card worked OOB in previous Sierra versions. I am able to remotely connect to it and the card gets recognized correctly, so I have no clue what the problem is.

 

Edit: The problem was with my SMBIOS. Eventhough the card worked fine with iMac10,1 under previous versions of Sierra, it doesn't work anymore in 10.12.5 so I switched to MacPro3,1 (I'm using Enoch) and everything works fine now. 


Edited by ricoc90, 17 May 2017 - 02:17 PM.


#12
Careless

Careless

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 457 posts

updated and working on P8P67 Deluxe with i7-2600k and Radeon HD6870

 

upon first reboot to finish install, during the apple logo loading screen, it said "11 minutes to go" and just quickly booted into the OS without login, with the OS completely loaded in the background.

 

I found it odd, but it's running well so far.



#13
soto2080

soto2080

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 12 posts

My Brightness stop working after update to this version. @@

attachicon.gifBrightness-does-not-work.png

Try removing kexts about backlight.



#14
Maniac10

Maniac10

    InsanelyMac Deity

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,918 posts
  • Gender:Not Telling

10.12.5 works pretty well on my Dell Optiplex 755 too by the way. Except for my GT 710 since my monitor loses signal when OS X boots up (with and without web drivers). The card worked OOB in previous Sierra versions. I am able to remotely connect to it and the card gets recognized correctly, so I have no clue what the problem is.

 

Edit: The problem was with my SMBIOS. Eventhough the card worked fine with iMac10,1 under previous versions of Sierra, it doesn't work anymore in 10.12.5 so I switched to MacPro3,1 (I'm using Enoch) and everything works fine now. 

 

Mine did the same with iMac12,1 but works fine with MacPro6,1. Apparently the new webdriver doesn't load with certain Mac models anymore.



#15
ricoc90

ricoc90

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 214 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Netherlands

Mine did the same with iMac12,1 but works fine with MacPro6,1. Apparently the new webdriver doesn't load with certain Mac models anymore.

 

Not only the web drivers, since I was using the default OS X Drivers at first (I installed the web drivers because I did not get a signal on the default drivers). Funny thing was that if I'd enter the machine through Remote Desktop, everything worked fine. The card was displayed correctly in system profiler, I had full acceleration but no display was detected.



#16
fixpol

fixpol

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 12 posts

After  upgrade 10.12.5 I lost  intel 530 graphic  and actually have black screen. Booting stops at 70%, and  remains. Can access files remotely,  but  Desktop is lost. Any advise?



#17
Allan

Allan

    V.I.P. Member

  • Supervisors
  • 11,273 posts
  • Gender:Male

After  upgrade 10.12.5 I lost  intel 530 graphic  and actually have black screen. Booting stops at 70%, and  remains. Can access files remotely,  but  Desktop is lost. Any advise?

Look: http://www.insanelym...0125/?p=2418219



#18
Qwels

Qwels

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Gender:Not Telling

10.12.5 (16F73)  —  Clean installation.

Problem with disconnecting the monitor.

Had to redo the «sambios» on a Mac Pro (Mid 2010).

Everything is fine.  :) 

 

Attached File  sierra.jpeg   33.36KB   10 downloads



#19
knowmansoul

knowmansoul

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Update went off without a hitch, however, now I can't log in to App Store. 'Error device or computer could not be verified'  Has anyone had issues with memory leak in Sierra? I'm considering going back to El Camino.



#20
Allan

Allan

    V.I.P. Member

  • Supervisors
  • 11,273 posts
  • Gender:Male

Update went off without a hitch, however, now I can't log in to App Store. 'Error device or computer could not be verified'  Has anyone had issues with memory leak in Sierra? I'm considering going back to El Camino.

APPLE STORE FIX STEP BY STEP







1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

© 2016 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy