Jump to content

Stuck at [PCI Configuration Begin]

intel amd gpu amd radeon stuck

Best Answer FSisPengu, 09 April 2017 - 11:56 PM

Those problems were fixed.

 

To fix this issue , i injected the Product ID (0x68d8) and Vendor ID (0x1002) in Clover Configurator.

Go to the full post


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
FSisPengu

FSisPengu

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal

I installed OS X El Capitan on my pc and it used to work,but today when i wake up it stopped working and it displayed the following message 

8bOLqmJ.jpgSpecs:

ASROCK G41M-vs3 r.2

Intel Pentium E5700

Sapphire AMD Radeon HD 5670

 



#2
MaLd0n

MaLd0n

    ...filling veins with juice of chaos...

  • Moderators
  • 16,019 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rio de Janeiro
  • Interests:HacksLikeMacs

try npci=0x2000 if dont work go to bios and No-Execute Memory Protection = Enable



#3
FSisPengu

FSisPengu

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal

Both those were turned on when taking this picture.



#4
FSisPengu

FSisPengu

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal

Best Answer

Those problems were fixed.

 

To fix this issue , i injected the Product ID (0x68d8) and Vendor ID (0x1002) in Clover Configurator.



#5
MaLd0n

MaLd0n

    ...filling veins with juice of chaos...

  • Moderators
  • 16,019 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rio de Janeiro
  • Interests:HacksLikeMacs

Post solution and help other people! ;)







Also tagged with one or more of these keywords: intel, amd gpu, amd radeon, stuck


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2017 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy