Jump to content

[GUIDE] Run macOS Sierra on a Dell Latitude E6320

* * * * * 2 votes osx dell e6320 sierra install guide 10.12 osx86 latitude tutorial

  • Please log in to reply
87 replies to this topic

#81
Hervé

Hervé

    InsanelyMacaholic

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,830 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rennes, BZH of course!

HD3000 only models? How did you upgrade? Weird as my E6220 experienced no such issue; then again I run on Enoch. If you're running on Clover, you might have to update to the very latest version...



#82
gatos

gatos

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

10.12.5 update has crashed all three of our 6320's. It goes to a black screen after the system loads, so i am assuming graphics drivers.

 

Anyone else experience this? Any suggestions on how to fix?

Exactly same here. Tried with the latest Clover version (currently 4077), with no joy. Any suggestions at all, please...



#83
Hervé

Hervé

    InsanelyMacaholic

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,830 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rennes, BZH of course!

Revert to Enoch?



#84
gatos

gatos

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Exactly same here. Tried with the latest Clover version (currently 4077), with no joy. Any suggestions at all, please..S

Same here.



#85
WalterWolf

WalterWolf

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Hey there!

 

I´m kinda new to the hackintosh-stuff but have been reading for months with growing interest. A week ago I got my handy on a e6230 with i7 for very little money.

After some hard time recognizing one ram was faulty, I finally managed to get the machine working stable on win10.

 

I Just created an USB-Stick using the terminal on my original Mac. Installed the provided Clover as described and copied the EFI´s. BIOS settings as described. After starting install OSX in Clover Apple loading Screen just won´t finish. I´ve just tryed to update Bios to A11 and changed to the newest Clover version.

 

Nothing Changed.

 

Any other suggestions for me ? Shall I try Enoch ?

 

Thanks in Advance :)  Walter

 

 

PS: Great community here, regarding to what i´ve been reading though!



#86
Hervé

Hervé

    InsanelyMacaholic

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,830 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rennes, BZH of course!

You're in the wrong thread with your Ivy Bridge 12" E6230. This thread is for Sandy Bridge 13" E6320. Look here and open up your own thread if you still need support.



#87
WalterWolf

WalterWolf

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Thanx insane, I knew i´ve missed something important xD

 

Greetings, Walter



#88
nysc

nysc

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

hi, i tried copy the efi clover but facing this issue, anyone with the knowledge please help

 

verbose stuck at

busy timeout[0], (240s), kextd wait(0): "AppleACPICPU', 'pcl8886,104'

Attached Files

  • Attached File  1.jpg   116.22KB   1 downloads
  • Attached File  2.jpg   95.35KB   1 downloads






Also tagged with one or more of these keywords: osx, dell, e6320, sierra, install, guide, 10.12, osx86, latitude, tutorial


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2016 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy