Jump to content

Computer does not appear installation screen


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
baddles

baddles

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 13 posts

Guide I am following: http://www.insanelym...-pentium-g4500/

 

Specs:

Pentium G4400

Intel HD Graphics 510

Asus H110 motherboard (D320MT - https://www.asus.com...specifications/ )

 

Problem I am having:

1. I don't have a graphics card (using integrated Intel HD Graphics 510)

2. When in verbose, it goes through a tons of line, then at about 75% loaded into the installation, it moves to another apple logo with a bar, sometimes the mouse would infinite load, and that's all.

 

Is there any way for the installation screen to load?



#2
MeatWar

MeatWar

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal

I don't think there is a successful report on a full working HD510...u should try to get a supported GPU, it will save you a lot of work. 

Disable USB3.0 on bios for installation , use USB2.0 flash drive and port to boot, follow that guide related to SMBIOS type, USB fix e FakeCPUID, use 

minimal kexts (Fakesmc/VoodooPS2) and remember that NullCPUPM is a temporary solution to boot as it disables CPU power management, use latest bios of ur system, latest Clover and FakeSMC without hw sensors from the binary package.







6 user(s) are reading this topic

3 members, 3 guests, 0 anonymous users


© 2016 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy