Jump to content

Nvidia Web Driver updates for macOS Sierra (UPDATE 07/21/2017)

nvidia web driver updates macOS Sierra

  • Please log in to reply
1001 replies to this topic

#461
Fljagd

Fljagd

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 965 posts
  • Gender:Male
  • Location:France

Ok, thanks a lot! Solved with this.

 

I didn't tried it before because I thinked it worked only with 6,1, 15,1 and 17,1 SMBIOS.

 

Thanks a lot, now my system works better than before with nvidia web drivers flag in Clover (with the older Clover, using nvdia_drv=1 flag, boot was slower and I had 2-3 seconds of black screen going from the white apple to the os desktop).

Great  :wink_anim:



#462
phi777

phi777

    InsanelyMac Protégé

  • Donators
  • 62 posts
  • Gender:Not Telling

New Nvidia Driver is here !

https://images.nvidi...15.10.15f01.pkg

Still 59MB in size.

 

IOVARenderer is not ready for prime time, neither is NVDAGP100HalWeb.kext and CUDA 8.0.46 needs an update to work but just one day after 10.12.1 has been officially released  :D

<key>NVDARequiredOS</key>
<string>16B2555</string>


#463
Moviemakergr

Moviemakergr

    InsanelyMac Sage

  • Donators
  • 451 posts
  • Gender:Male

New nVidia drivers under nVidia driver manager

367.15.10.15f01

 

Attached File  NVIDIA_Driver_Manager_and_Drivers_-_Download_NVIDIA_Drivers.jpg   60.63KB   37 downloads

 



#464
morfy

morfy

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 947 posts
  • Gender:Male

installed on my system and black screen on boot: help me!



#465
JustWantToPlay

JustWantToPlay

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Hi guys, i really really hope there is something can be done, cause start feeling helpless. 

After update to sierra (everything worked perfectly before).

Running MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014)

10.12 (16A323)

 

AKiTiO Thunder 2 Box with NVIDIA EVGA 980ti.

10.05f01Driver which should fit my os version (checkbox on using web driver)

 

And cant see the card, only founds the thunderbolt interface

 

Tried reinstalling the drivers, uninstalling, installing updating, installing with script automate-eGPU. And lots of unlogical {censored} found on internet and it didnt work. 5 hours of efforts.

 

Cant get why it doesnt work? 

 

 

P.S. First time using eGPU. I would be extremly gratefull if you help me with this.



#466
SavageAUS

SavageAUS

    What u lookn at?

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,171 posts
  • Gender:Male

installed on my system and black screen on boot: help me!

http://www.insanelym...er-patch/page-1

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

#467
morfy

morfy

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 947 posts
  • Gender:Male

http://www.insanelym...er-patch/page-1

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

thx! Temporarily resolved: put a flag Add DTGP, boot nv_disable = 1 and it started without recognizing the video card. From nvidia panel I chose the default OSX drivers and so it started



#468
fabiosun

fabiosun

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,345 posts
  • Gender:Male

It is working also for new Sierra 16B2657

 


<key>NVDARequiredOS</key>
<string>16B2657</string>


#469
JustWantToPlay

JustWantToPlay

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Hi guys, i really really hope there is something can be done, cause start feeling helpless. 

After update to sierra (everything worked perfectly before).

Running MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014)

10.12 (16A323)

 

AKiTiO Thunder 2 Box with NVIDIA EVGA 980ti.

10.05f01Driver which should fit my os version (checkbox on using web driver)

 

And cant see the card, only founds the thunderbolt interface

 

Tried reinstalling the drivers, uninstalling, installing updating, installing with script automate-eGPU. And lots of unlogical {censored} found on internet and it didnt work. 5 hours of efforts.

 

Cant get why it doesnt work? 

 

 

P.S. First time using eGPU. I would be extremly gratefull if you help me with this.

So what i did and what helped me.

 

Loading with command +s

 

2. Press Enter

3. After the system loads a blinking cursor will appear. This indicates that you may start typing in commands. 

4. Type the commands below, press enter after finish entering each line:

NVIDIARecovery
sudo rm -rf /System/Library/Caches/*
shutdown -r now

5. Original drivers are now restored
 

 

 

Then used automated script which makes things happen from github

GitHub: https://github.com/g...e/automate-eGPU
Removing System System Integrity Protection:
1. Reboot the Mac and hold down Command + R keys simultaneously after you hear the startup chime, this will boot OS X into Recovery Mode
2. When the “OS X Utilities” screen appears, pull down the ‘Utilities’ menu at the top of the screen instead, and choose “Terminal”
3. Type the following command into the terminal then hit return: csrutil disable; reboot

Download Latest: curl -o ~/Desktop/automate-eGPU.sh https://raw.githubus...utomate-eGPU.sh
Install: chmod +x ~/Desktop/automate-eGPU.sh
Desktop: cd ~/Desktop
Run: sudo ./automate-eGPU.sh

 

Everything works perfectly now. Cuda drivers aswell. Installed them separately
 

 

Contribitions to 



#470
camillionario

camillionario

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 238 posts
  • Gender:Male
  • Location:España

Help Please

 

 

Attached Files



#471
Fljagd

Fljagd

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 965 posts
  • Gender:Male
  • Location:France

Help Please

use http://www.insanelym...ver-updaterapp/



#472
camillionario

camillionario

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 238 posts
  • Gender:Male
  • Location:España

I did a clean install, but I get this

 

 

Attached Files



#473
Fljagd

Fljagd

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 965 posts
  • Gender:Male
  • Location:France

yes clic on



#474
camillionario

camillionario

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 238 posts
  • Gender:Male
  • Location:España

Yes,, click and I get this : No drivers found for build 16B2657.  apparently no drivers for this build.   There is something you can do but wait upgrade

Attached Files



#475
Fljagd

Fljagd

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 965 posts
  • Gender:Male
  • Location:France

Yes,, click and I get this : No drivers found for build 16B2657.  apparently no drivers for this build.   There is something you can do but wait upgrade

this


And patch if you need

Attached Files



#476
camillionario

camillionario

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 238 posts
  • Gender:Male
  • Location:España

nope, the built that I have at the moment is 16B2657.

Attached Files



#477
Fljagd

Fljagd

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 965 posts
  • Gender:Male
  • Location:France

yes  you need to patch now see pict before



#478
camillionario

camillionario

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 238 posts
  • Gender:Male
  • Location:España

Thank you Fijagd, I didn't understand what you were saying I've installed the driver then I patched it and it worked, thank you again.



#479
yo2

yo2

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bcn - Spain

Hi !

 

I'm stuck right there too ... sorry for the newbie comment but, I can't get patched the build, I'm stuck on 16B2657, how is the procedure?

 

I write the 16B2555 and click on, but nothing happens 



#480
Fljagd

Fljagd

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 965 posts
  • Gender:Male
  • Location:France

Hi !

 

I'm stuck right there too ... sorry for the newbie comment but, I can't get patched the build, I'm stuck on 16B2657, how is the procedure?

 

I write the 16B2555 and click on, but nothing happens 

Attached Files







Also tagged with one or more of these keywords: nvidia web driver, updates, macOS, Sierra


3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users

© 2017 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy