Jump to content

Installation Failing x99 Deluxe 1650v3 CLOVER UEFI

Installation error asus x99 deluxe xeon 1650v3 clover uefi stuck failing

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
Marta Reis

Marta Reis

    InsanelyMac Protégé

  • Donators
  • 56 posts
  • Gender:Female
  • Interests:video editing, photography, color grading

I'm trying to install yosemite using Clover and the Rampage GUIDE but I'm stuck on the OSX installer screen, 

 

I've tried several boot flags so far.

Using -v cpu=1 I experienced a mem map issue.

Using the default boot flag in verbose mode -v ncpi=0x2000 kext-dev-mode=1 nv_disable=1 along with CSM disabled I could reach OSX Installer screen but gets stuck there.

 

https://flic.kr/s/aHskxmbG57

 

Any clue or advice? 

 

System config;

 

Asus x99 Deluxe USB 3.1

Xeon 1650v3

Corsair H80iGT

G.Skill Ripjaws V  2133Mhz C15D 32GVR (2x16GB) 

Sandisk Extreme Pro 480GB (OSX)

WD Caviar Black 1TB (Win 8.1 Pro)

Asus GTX 780 Strix 6GB

Cooler Master GX 750

Cooler Master CM 690 II Advanced



#2
chris1111

chris1111

    Packager

  • Donators
  • 4,454 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montreal Canada
  • Interests:Mac OS X Packaging / scripts

You can try this EFI folder

just put your SSDT on ACPI /patched

 

 



#3
Marta Reis

Marta Reis

    InsanelyMac Protégé

  • Donators
  • 56 posts
  • Gender:Female
  • Interests:video editing, photography, color grading

Ok Chris, I'll give it a try.

Do you recomend any particular boot flag and BIOS setting? 



#4
chris1111

chris1111

    Packager

  • Donators
  • 4,454 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montreal Canada
  • Interests:Mac OS X Packaging / scripts

Ok Chris, I'll give it a try.

Do you recomend any particular boot flag and BIOS setting? 

 boot flag is on config.plist

simply boot on verbose

Bios setting

disable Intel Graphics CPU 

Disable Intel Virtualization and VT-D if you have this option



#5
Dwarfy

Dwarfy

    InsanelyMac Sage

  • Donators
  • 317 posts
  • Gender:Not Telling

Don't you need kernelhaswellE patch? 

 

Edit: 

Nvm, found out you don't need it with the latest clover. 


Edited by DwarfVador, 01 April 2016 - 01:55 AM.


#6
nmano

nmano

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 763 posts
  • Gender:Male

Try with remove cpu fake ID.







Also tagged with one or more of these keywords: Installation, error, asus x99 deluxe, xeon 1650v3, clover, uefi, stuck, failing


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2017 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy