Jump to content

Ethernet kext for GA-H77-DS3H


  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
Yoann

Yoann

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Gender:Male
  • Location:Paris

Hi everybody,

 

I'm stuck with my installation of Yosemite Beta 2 Public. Everything works fine except ethernet... I try to install a lot of kext which was working before with mavericks (ALX, Atheros drivers, etc.) but nothing works with yosemite...

 

Do you know what kext i need to use to have an ethernet connection ?

 

FYI, I installed yosemite with Clover_v2k_r2780_Special Edition_Yosemite Beta 1-2 method

 

Thank you in advance.



#2
chris1111

chris1111

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 1,404 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montreal Canada

Hi everybody,

 

I'm stuck with my installation of Yosemite Beta 2 Public. Everything works fine except ethernet... I try to install a lot of kext which was working before with mavericks (ALX, Atheros drivers, etc.) but nothing works with yosemite...

 

Do you know what kext i need to use to have an ethernet connection ?

 

FYI, I installed yosemite with Clover_v2k_r2780_Special Edition_Yosemite Beta 1-2 method

 

Thank you in advance.

How did you install your Atheros kext ?

 

Follow your topic to receive notification instantly  :)



#3
Yoann

Yoann

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Gender:Male
  • Location:Paris

I finally installed AtherosE2200Ethernet-V1.0.0d7 and I add kext-dev-mode=1 in args in clover boot and it works :)


I have a problem with FaceTime & iMessage (cant't login), any idea ?



#4
chris1111

chris1111

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 1,404 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montreal Canada

I finally installed AtherosE2200Ethernet-V1.0.0d7 and I add kext-dev-mode=1 in args in clover boot and it works :)


I have a problem with FaceTime & iMessage (cant't login), any idea ?

Follow this, its work for me on Mavericks and Yosemite 

http://www.insanelym...-login-problem/



#5
Yoann

Yoann

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Gender:Male
  • Location:Paris

OK, thank you for your help. I will try tonight and I keep you informed.



#6
Yoann

Yoann

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Gender:Male
  • Location:Paris

Hello,

 

Does it exist an utility (GUI) to configure clover config.plist file ?

How can I mount EFI partition ?

 

Thank you :)



#7
chris1111

chris1111

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 1,404 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montreal Canada

Hello,

 

Does it exist an utility (GUI) to configure clover config.plist file ?

How can I mount EFI partition ?

 

Thank you :)

clover configurator 

 

http://www.insanelym...rd-party-tools/



#8
Yoann

Yoann

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Gender:Male
  • Location:Paris

Works perfectly ! Thank you again ;)



#9
chris1111

chris1111

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 1,404 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montreal Canada

Works perfectly ! Thank you again ;)

De rien  :lol: Ca me fait plaisir  :D



#10
Yoann

Yoann

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Gender:Male
  • Location:Paris

;)

 

I will take your knowledge once again: I have one last problem. Since the first beta (for dev), Safari crashes systematically when I try to play content in flash (netflix, etc.). Any idea why?

 

French version : Je vais profiter de ton savoir : j'ai un dernier soucis depuis la première bêta dev, Safari crash systématiquement lorsque j'essaye de lire un contenu en flash (netflix, etc.). Une idée du pourquoi ?



#11
chris1111

chris1111

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 1,404 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montreal Canada

;)

 

I will take your knowledge once again: I have one last problem. Since the first beta (for dev), Safari crashes systematically when I try to play content in flash (netflix, etc.). Any idea why?

 

French version : Je vais profiter de ton savoir : j'ai un dernier soucis depuis la première bêta dev, Safari crash systématiquement lorsque j'essaye de lire un contenu en flash (netflix, etc.). Une idée du pourquoi ?

Problemes Graphics c'est sur!

Faudrait mettre ta config dans ta signature  :)



#12
Yoann

Yoann

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Gender:Male
  • Location:Paris

Done ;)



#13
chris1111

chris1111

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 1,404 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montreal Canada

Done ;)

I think this help you 

 

http://www.insanelym...vericks-clover/



#14
Yoann

Yoann

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Gender:Male
  • Location:Paris

I did something wrong, I have that : YOSEMITE DP6 - hackintosh montréal & france

 

So, I will reinstall everything :(



#15
Yoann

Yoann

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Gender:Male
  • Location:Paris

Didn't work for me, I crashed my PC :'(

But maybe I don't understand everything ...



#16
jpenguin

jpenguin

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 38 posts
  • Gender:Male

I haven't installed flash, but Installed B2 with the same method.  I install my ethernet kext, added 'kext-dev-mode=1' to clover, rebooted, deleted /Library/Preferences/SystemConfiguration/NetworkInterfaces.plist, rebooted and app store works fine







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy