Jump to content

Yosemite only on first partition?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
boron

boron

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
Hi Guys
 
Well I got my Acer 5742 running Mav great, QEiCI, iMessage all that. Thought I would give Yosemite a try. So I tried it on a second partition. No go. It gives up without message while it’s reading kexts. 
 
But I could get it to run when it is one it’s own disk or as the first partition. I’ve tried Chameleon 2280 and 2391. The boot.plists are the same. I’ve tried installing to 0md and I’ve tried every boot flag I know. I’ve cloned them back and forth, but it always fails in the same way when it’s the second partition! I don’t see anything in my EFI partition when I mount it.
 
Can anybody tell me what’s going on here?


#2
chris1111

chris1111

    InsanelyMac Deity

  • Donators
  • 1,524 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montreal Canada

 

Hi Guys
 
Well I got my Acer 5742 running Mav great, QEiCI, iMessage all that. Thought I would give Yosemite a try. So I tried it on a second partition. No go. It gives up without message while it’s reading kexts. 
 
But I could get it to run when it is one it’s own disk or as the first partition. I’ve tried Chameleon 2280 and 2391. The boot.plists are the same. I’ve tried installing to 0md and I’ve tried every boot flag I know. I’ve cloned them back and forth, but it always fails in the same way when it’s the second partition! I don’t see anything in my EFI partition when I mount it.
 
Can anybody tell me what’s going on here?

 

Take a look here 

http://www.insanelym...mite-chameleon/







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy