Jump to content

Yosemite Beta on HD4550 working QE/CI kexts


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
altcomputing

altcomputing

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland

I just managed to get my Sapphire HD4550 (1002:9540) to nicely work under Yosemite Beta. No problems so far. Edited AMD4600Controller.kext and ATIRadeonX2000.kext with proper ID's. Use kext-dev-mode=1 for Clover. Dropbox link below; file attached to post also. Enjoy! 

 

https://www.dropbox....osemiteBeta.zip

Attached Files



#2
Allaп

Allaп

    InsanelyMaestro

  • Moderators
  • 4,382 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brazil

Thanks for sharing this!  ;)



#3
4karma

4karma

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

hi, is there a chance to make it work on Mavericks 10.9

 

mi card is:

 

Ati 4550

 

Sapphire

 

my vendor in mac is reported as 0x1002, my device id 0x9552

in windows is vendor = 0x174B , Device 0x9552

 

i tried but all fails.

 

sorry for my english.

 

 

thanks in advance



#4
altcomputing

altcomputing

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland

Sure there is a chance. Please send me your AMD4600Controller.kext and ATIRadeonX2000.kext


Updated kexts tested and working with Yosemite Public Beta 2

 

https://www.dropbox....eBeta2.zip?dl=0







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy