Jump to content

OS X 10.10 Lapic Kernel

HP

  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
Maverick

Maverick

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 239 posts
  • Gender:Male
  • Location:india
  • Interests:Caffeine,Hackintosh,
    AMD hackintosh,
    Technology,

Guys Lapic Kernele is need i can't use my all core i have to use cpus=1 @Donovan6000

your kernel patcher also not work help me 

 

 

http://www.hackintos...1-lapic-kernel/

 

Everything is perfect Accept CPU ,It utilize more more On 10.9.4 it perfectly Fine 

 

i have tried this but cpu is utilize more don't know 

 

10488008_785994464773447_807139605109486

 

10353546_785994518106775_896929558358184

10488008_785994464773447_807139605109486



#2
mendietinha

mendietinha

    mendi

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 703 posts
  • Gender:Male
  • Interests:full hackintosh.

wont take longer.



#3
MiniHack

MiniHack

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 630 posts
  • Gender:Male

Use Clover patch



#4
Maverick

Maverick

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 239 posts
  • Gender:Male
  • Location:india
  • Interests:Caffeine,Hackintosh,
    AMD hackintosh,
    Technology,

Use Clover patch

 

Clover gives bunch of glitches :( and by clover also not work i tried but without cpus=1 i can't boot :(

wont take longer.

Yeah but waiting like hell :(



#5
PimentelX86

PimentelX86

    InsanelyMac Deity

  • Local Moderators
  • 2,445 posts
  • Gender:Male
  • Location:Area 51

Hello

 

Maybe a chameleon module work.... just trying... anyway this patch for cpus=1 is old, need a update anyway :)



#6
Maniac10

Maniac10

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,078 posts
  • Gender:Not Telling

Clover gives bunch of glitches :(

 

Are those graphical glitches? It may be solved by adding slide=0 to the boot arguments (works for my HD3000). And AFAIK Clover’s lapic patch should work with Yosemite as it was updated for it not long ago, though the latest beta might require an adjustment of the patch.



#7
Maverick

Maverick

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 239 posts
  • Gender:Male
  • Location:india
  • Interests:Caffeine,Hackintosh,
    AMD hackintosh,
    Technology,

Are those graphical glitches? It may be solved by adding slide=0 to the boot arguments (works for my HD3000). And AFAIK Clover’s lapic patch should work with Yosemite as it was updated for it not long ago, though the latest beta might require an adjustment of the patch.

Yeah by slide=0 graphics glitches solve but lapic error not i have tried that too :(


Hello

 

Maybe a chameleon module work.... just trying... anyway this patch for cpus=1 is old, need a update anyway :)

Its not working By the way i have tried  :wallbash:  :wallbash:  :wallbash: Infact the FileNVRAM.dylib also not works  :wallbash:   :wallbash:   :wallbash:



#8
Maniac10

Maniac10

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,078 posts
  • Gender:Not Telling

Yeah by slide=0 graphics glitches solve but lapic error not i have tried that too :(

 

Then report the issue in Clover's official thread so devs can update the patch.



#9
crazybirdy

crazybirdy

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 123 posts
  • Gender:Male

Which version of kernel you need for HP?

14A2???



#10
Maverick

Maverick

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 239 posts
  • Gender:Male
  • Location:india
  • Interests:Caffeine,Hackintosh,
    AMD hackintosh,
    Technology,

Which version of kernel you need for HP?

14A2???

 

OS X 10.10 DP1 



#11
crazybirdy

crazybirdy

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 123 posts
  • Gender:Male

OS X 10.10 DP1 

Try it.

 

[edit]

file deleted

mach_kernel(10.10.dp1.14A238x.HP_lapic_native).zip



#12
Maverick

Maverick

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 239 posts
  • Gender:Male
  • Location:india
  • Interests:Caffeine,Hackintosh,
    AMD hackintosh,
    Technology,

if this belongs to this link then no use of this 

http://www.hackintos...1-lapic-kernel/

 if now i will test it



#13
crazybirdy

crazybirdy

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 123 posts
  • Gender:Male

your choice, no comment.

 

[edit]

Cause of you don't need it, so, I delete that patched kernel.

and

It's patched by myself base on the clover kernel_patcher.c, I'm pretty sure it works fine.

not from http://www.hackintos...1-lapic-kernel/



#14
Maverick

Maverick

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 239 posts
  • Gender:Male
  • Location:india
  • Interests:Caffeine,Hackintosh,
    AMD hackintosh,
    Technology,

your choice, no comment.

 

[edit]

Cause of you don't need it, so, I delete that patched kernel.

and

It's patched by myself base on the clover kernel_patcher.c, I'm pretty sure it works fine.

not from http://www.hackintos...1-lapic-kernel/

 

your choice, no comment.

 

[edit]

Cause of you don't need it, so, I delete that patched kernel.

and

It's patched by myself base on the clover kernel_patcher.c, I'm pretty sure it works fine.

not from http://www.hackintos...1-lapic-kernel/

Can u upload again i will try again but Don't know why my useregend uses more power in yosemite :D :(



#15
crazybirdy

crazybirdy

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 123 posts
  • Gender:Male
mach_kernel for lapic native 10.10.x

#16
Maverick

Maverick

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 239 posts
  • Gender:Male
  • Location:india
  • Interests:Caffeine,Hackintosh,
    AMD hackintosh,
    Technology,

Thanks i will report soon 



#17
Maverick

Maverick

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 239 posts
  • Gender:Male
  • Location:india
  • Interests:Caffeine,Hackintosh,
    AMD hackintosh,
    Technology,

Thanks i will report soon 

 

Problem still exist :(  :wallbash:  :wallbash:  :wallbash:  :wallbash:  :wallbash:  :wallbash:  :wallbash:

 

See those images 

 

10393768_794911897215037_501227329250645

 

10472593_794911857215041_294497313102595


Hey problem Solved i figure out it wasn't a kernel issue it was UserEventAgent issue i have tried your kernel then Original Vanila kernel with clover patch it works great 

Thanks for everything 



#18
crazybirdy

crazybirdy

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 123 posts
  • Gender:Male

Problem still exist :(  :wallbash:  :wallbash:  :wallbash:  :wallbash:  :wallbash:  :wallbash:  :wallbash:

 

See those images 

 


Hey problem Solved i figure out it wasn't a kernel issue it was UserEventAgent issue i have tried your kernel then Original Vanila kernel with clover patch it works great 

Thanks for everything 

ok, have a nice day.







Also tagged with one or more of these keywords: HP

  Topic Stats Last Post Info

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy