Jump to content

Yosemite dp3 stucks at blank screen


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
nellazzo

nellazzo

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 14 posts

Hi there! New dp, another new problem.
I installed the new dp3 over my dp2 via delta update.
I tried to boot my hackintosh, but it stucks at blank screen,so how can I do? Is it another kernel problem or anything else?

 

Attached File  IMG_0076.JPG   169.81KB   4 downloads Attached File  IMG_0079.JPG   173.21KB   4 downloads Attached File  IMG_0080.JPG   193.43KB   2 downloads Attached File  IMG_0071.JPG   52.8KB   20 downloads

 

Thanks in advance!

 

 

 


#2
Azzo94

Azzo94

    Uno che Dona..Si VEDE!

  • Donators
  • 359 posts
  • Gender:Male
  • Location:Firenze - Italy

Same problem here!



#3
nellazzo

nellazzo

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 14 posts

I posted the photos....



#4
artur-pt

artur-pt

    InsanelyMacaholic

  • Local Moderators
  • 4,636 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:TechManiaco

hello

 

maybe a cache problem

 

u can try

 

-s

fsck -fy
mount -uw /
kextcache -prelinked-kernel
exit

good hack



#5
nellazzo

nellazzo

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
I'm sorry artur-pt, but doesn't work :(

#6
Azzo94

Azzo94

    Uno che Dona..Si VEDE!

  • Donators
  • 359 posts
  • Gender:Male
  • Location:Firenze - Italy

It's a kernel problem.. i got the same problem 2 weeks ago with DP2.

 

Try boot with this kernel. (I booted with Clover to inject it)

 

Attached Files



#7
nellazzo

nellazzo

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
Grazie mille!! Ora si che funziona 😃
Ogni volta che aggiornerò il mio hack, farò questa procedura ... Immaginavo fosse un problema di kernel.

#8
Doublepranks

Doublepranks

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 168 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belém / Pará

 IMG_0071.JPG

 

 

 

 

I have the very same problem. I found one way around it, not a fix yet but still.
In my case i have the screen going all black after the boot process, sometimes mouse pops out sometimes it doesn't. When i have mouse I hit command-shift-Q + return.
This will make you log-off your account and bring video back. When i have black screen only there's not much to do besides reboot and trying again. 

 

@EDIT 

Additionally trying this:

Before booting up select Clover options>Graphics Injection:

Remove everything within ZEROS and in display ports add the amount of DP you card has, tick InjactVideoBios and boot, it should boot normally to desktop

I will mention @Slice in here coz it might give him a heads up.







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy