Jump to content

OS X Mavericks 10.9.4 Officially Released


  • Please log in to reply
63 replies to this topic

#1
yokonunz

yokonunz

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 49 posts

Build 13E28

 

 

10.9.4 Update

 

10.9.4 Update (Combo)



#2
mendietinha

mendietinha

    mendi

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 898 posts
  • Gender:Male
  • Interests:full hackintosh.

i´m on it.



#3
crushers

crushers

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 675 posts
  • Gender:Male
  • Location:Serbia,Zaječar,Salaš
  • Interests:Hackintosh,Windows,Linux and any more OS

This is a last update 10.9.4 Gold Master

Go to the AppStore and see:

oky5ty.png



#4
Dr. Hurt

Dr. Hurt

    InsanelyMac Deity

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,507 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cairo, Egypt and NYC, USA
  • Interests:Wandering around on the internet!! Politics, Sci/Tech, Medicine.

Downloaded, installed, and so far everything works perfectly :)



#5
BiTRiP

BiTRiP

    InsanelyMac Sage

  • Donators
  • 309 posts
  • Gender:Not Telling
  • Update via Software Update
  • reboot
  • Re-enable TRIM and restore AppleHDA.kext
  • reboot

All working  :P  :)



#6
medussa

medussa

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 10 posts

No problem with update :) 

 

IOPlatformPluginFamily was updated to version 7.5.1 and Frequency Vectors was added in MacPro6.1, so no more edit with this kext.



#7
CooSee

CooSee

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 583 posts
  • Gender:Male

:yes:



#8
toleda

toleda

    InsanelyMac Legend

  • Gurus
  • 1,244 posts
  • Gender:Male

10.9.4 HD4600 HDMI Audio is not working. Temporary solution: install 10.9.3 AppleHDA.kext_v2.6.1



#9
chris1111

chris1111

    InsanelyMac Deity

  • Donators
  • 1,523 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montreal Canada

Strange !!  I download on App Store  OS X installer 10.9.4 

Is on launch Pad   but not on Applications Folder 

Iam just able to start the installer on the launchPad  :blush:

 

00010.png

 

I dont know if is the new to do it by Apple  :(



#10
Slice

Slice

    InsanelyMacaholic

  • Local Moderators
  • 3,173 posts
  • Gender:Male
  • Location:Moscow

Nothing to report. Just click "Software update" and got it. 92.3Mb downloads.

All works as before.



#11
Gringo Vermelho

Gringo Vermelho

    The Jan Bird fix

  • Supervisors
  • 6,121 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brazil

Everything seems fine here as well.

 

Z77, i5-3570K, GTX 660



#12
Mendiaco

Mendiaco

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 46 posts
  • Gender:Male
  • Location:Spain

Updated on a EX-58-UD-4P.

ATI 5770

No sound ALC889A

Any idea?



#13
cruzin_cruzing

cruzin_cruzing

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 21 posts

New nVidia Web Drivers for 10.9.4:
http://us.download.n...34.01.02f02.pkg



#14
oZen

oZen

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 46 posts
Yesterday the update went fine. Did some reboots and everything seemed ok. But this morning, randomly, and several times, I got black verbose messages over the grey "apple screen" at boot then an "auto-reboot"…

Gigabyte Z87MX-D3H
i7 4770k
MSI GeForce GTX 770
SSD Sandisk 256 GB

#15
@ROBASEFR

@ROBASEFR

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 338 posts
  • Gender:Male
  • Location:France

I can't update from Apple store  update launch -> (error -351) :(

 

With Combo update no success ! No update screen after reboot and no update after install launch ? :(

 

Thanks for some ideas !



#16
Mendiaco

Mendiaco

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 46 posts
  • Gender:Male
  • Location:Spain

Try to update from here

http://support.apple.com/kb/DL1755



#17
Kynyo

Kynyo

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 249 posts
  • Gender:Male
  • Location:Not your bisnizz...
  • Interests:

Updated smoothly.

TRIM: Works.

ALC: Works.

nVIDIA WebDrv: Works.

CUDA: Waiting for update...



#18
orbecb

orbecb

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male

For anyone that's interested, I just upgraded from 10.9 to 10.9.4 with no problems

 

Hack based on Gigabyte Z87X-D3H

 

After installation I had to re-start Trim & I ran Kext Wizard, which re-built the cache

 

All is well - SO FAR! 



#19
theconnactic

theconnactic

    Stubborn AMD user

  • Local Moderators
  • 2,973 posts
  • Gender:Male
Any news for the R9 290x?

#20
AmigaOS

AmigaOS

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 39 posts

I installed from the App Store let it do its thing and then replaced the new kernel with the amd uni kernel as I have an AMD cpu and all was fine until I re-enabled Trim and then it wouldn't boot anymore. I had to boot from 10.6.8. and then go in and replace IOAHCIFamily.kext to reset the trim and now it boots ok. Re-enabling trim worked for 9.1, 9.2 and 9.3 so something must have changed with 9.4.

Anyone have any ideas on getting Trim to work again?

 

Update: I had used Chameleon SSD Optimizer and it doesn't support 10.9.4 because Apple changed the kext file IOAHCIFamily.kext. There is a beta here that is supposed to work with 10.9.4. :

 

http://chameleon.ale...ni.it/index.php







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy