Jump to content

10.9.2 update lost QE/CI


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
danerd100

danerd100

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts
  • Gender:Male

Greetings,

 

I have a Raedon 6770 Graphics card and am running Mavericks just fine on 10.9.1. However, when I made several attempts to update to 10.9.2 (and 10.9.3), I lost all graphics support (sorry if I lose track of terminology, it's been a while since I've ran into issues) and I could only use mirrored monitors (it only detected one monitor) and I had no QE/CI.

 

I remember making several attempts to get Mavericks working properly and I honeslty do not remember which method I used to finally get my graphics working. It might have been special kexts, but I also found an EFI string in com.apple.boot.plist (and org.chameleon.boot.plist) which may be related. 

 

Anywho, is there a good way to find kexts that may not belong/may have been modified? Or is there any reason that the EFI string would have stopped working with my upgrade if that's what it was?

 

If it helps, the EFI string that I'm using is:

 

 

4b00000001000000010000003f0000000100000002010c00d041030a0100000001010600021c0101060000007fff0400160000006200750069006c0074002d0069006e0000000500000001

 

 

Thanks in advance, and let me know if there is anything else I can do to give you more info

-Danerd100

 

Edit:

On a side note, if I'm using chameleon, does com.apple.boot.plist actually get used still or does it use Extra\org.chameleon.boot.plist only (or both)?


Edited by danerd100, 11 June 2014 - 11:51 PM.


#2
fantomas1

fantomas1

    InsanelyMacaholic

  • Supervisors
  • 2,823 posts
  • Gender:Male

hi

 

here you have various methods to run this graphics card on ml, mavericks and yosemite

 

http://www.insanelym...ericksyosemite/

 

good luck   ;)



#3
danerd100

danerd100

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts
  • Gender:Male

Thanks, I tried using the kexts in that and whenver I rebooted I still had no QE/CI. Is it possible that something could be conflicting with those?



#4
fantomas1

fantomas1

    InsanelyMacaholic

  • Supervisors
  • 2,823 posts
  • Gender:Male

what kexts you used?

 

have you repaired permissions?







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy