Jump to content

Maverics 10.9.3 official release


  • Please log in to reply
59 replies to this topic

#1
Slice

Slice

    InsanelyMacaholic

  • Local Moderators
  • 2,956 posts
  • Gender:Male
  • Location:Moscow

Attached File  Screen Shot 2014-05-15 at 21.21.32.png   114.9KB   38 downloads

Few minutes for tests...



#2
Ramalama

Ramalama

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 209 posts
  • Gender:Not Telling
  • Location:Germany

Nice :-)

 

Everything works good :-)



#3
Kynyo

Kynyo

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 236 posts
  • Gender:Male
  • Location:Not your bisnizz...
  • Interests:

All seems to be ok. Running OZmosis! Restpred AppleHDA.



#4
pokenguyen

pokenguyen

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 434 posts
  • Gender:Male

Using Clover UEFI, update and restart, nothing else.



#5
Slice

Slice

    InsanelyMacaholic

  • Local Moderators
  • 2,956 posts
  • Gender:Male
  • Location:Moscow

All is fine

iMac:~ slice$ uname -a
Darwin iMac.local 13.2.0 Darwin Kernel Version 13.2.0: Thu Apr 17 23:03:13 PDT 2014; root:xnu-2422.100.13~1/RELEASE_X86_64 x86_64
iMac:~ slice$ 



#6
RobertX

RobertX

    InSanelyMac Maverick

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 535 posts
  • Gender:Not Telling

:smoke: ...done... adjusting graphics(yes Slice, Clover, Clover)again through the binary edit...all seems peachy, I mean appley...'nuf said



#7
Slice

Slice

    InsanelyMacaholic

  • Local Moderators
  • 2,956 posts
  • Gender:Male
  • Location:Moscow

:smoke: ...done... adjusting graphics(yes Slice, Clover, Clover)again through the binary edit...all seems peachy, I mean appley...'nuf said

My graphics patched by Clover config.plist on the fly. So I restarted without additional efforts.



#8
Dr. Hurt

Dr. Hurt

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,479 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cairo, Egypt and NYC, USA
  • Interests:Wandering around on the internet!! Politics, Sci/Tech, Medicine.

Installed and everything seems fine so far :)

 

Using Clover.



#9
iRipper

iRipper

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 posts
  • Gender:Male

Kernel Panic  :(

 

Any idea what went wrong? 

 

33axt6s.jpg



#10
RobertX

RobertX

    InSanelyMac Maverick

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 535 posts
  • Gender:Not Telling

Kernel Panic  :(

 

Any idea what went wrong? 

 

 

...if you are using smbios of macpro 4,1 or 5,1...you must remove AppleTyMCEDriver.kext :smoke:



#11
iRipper

iRipper

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 posts
  • Gender:Male

@Velvet Assassin guy. Yeah, I use 5,1 and I have already removed that kext. Booted up just fine. Thanks! Do I need that kext for anything BTW? I remember the advise from someone to block it, not to delete it. 



#12
magnifico

magnifico

    InsanelyMac Deity

  • Donators
  • 2,418 posts
  • Gender:Male

Kernel Panic  :(

 

Any idea what went wrong? 

 

 

wich main have you?



#13
RobertX

RobertX

    InSanelyMac Maverick

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 535 posts
  • Gender:Not Telling

...you'll survive without it...just do a get info on it and add .bak to the kext name :smoke:



#14
iRipper

iRipper

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 posts
  • Gender:Male

Thanks for the quick and helpful responses!  :yes: I really need my hack for editing videos. 



#15
magnifico

magnifico

    InsanelyMac Deity

  • Donators
  • 2,418 posts
  • Gender:Male

work perfect ..no bad ..on clover

 

mhmm again this spam

 

SMC::smcInitHelper ERROR: MMIO regMap == NULL - fall back to old SMC mode


#16
blackosx

blackosx

    InsanelyMacaholic

  • Coders
  • 3,083 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK

Updated my backup partition first to check it was okay then updated my main system. All good so far.



#17
ktzyeah

ktzyeah

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Gender:Male

what about the opencl bug? still there?



#18
plsh2me

plsh2me

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 178 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bangladesh

Updated without problem, patched graphics kexts & replaced AppleHDA.

All fine ....  :thumbsup_anim:

Attached File  mac.jpg   72.32KB   24 downloads



#19
magnifico

magnifico

    InsanelyMac Deity

  • Donators
  • 2,418 posts
  • Gender:Male

issue with frequency IPG and HWM blocked on 47x and strange value on HWM.. :lol:

Attached File  Schermata 2014-05-15 alle 22.37.13.png   366.91KB   16 downloads



#20
Rampage Dev

Rampage Dev

    InsanelyMac Deity

  • Local Moderators
  • 1,985 posts
  • Gender:Male

what about the opencl bug? still there?

 

Still there. 







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy