Jump to content

Clean audio..... vmware OSX ML

audio vmware mountain lion

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
sud10

sud10

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

:) I am new to this forum and mac osx.... but just wanted to share info.

vmware workstation on windows:

config(host pc): core i5, 4gb ram, win 7 64 bit 

mountain lion audio is lagging, choppy....(clicking sound more in bass frequencies)

tried everything ensonique etc.. nothing worked....

 

Tried on another laptop: dell inspiron 15 

core i3 4th gen 4010u 1.7ghz, 4gb ram(expanding to 8 gb), haswell series,

 

running ubuntu 12.04 LTS 64 bit(Legacy mode.. NOT UEFI), vmware workstation 10, osx ML vmware image used... 150 gb, 3 gb ram, running under vmware 8.x compatibility(otherwise keyboard does not work), installed vmware tools(1366x768) but only 32 mb :( but graphics is just ok. 

installed ensonique driver... edited the vmx file.

 

device is "hdaudio" not "es1371" , surprisingly worked in both modes. Guess es1371 uses virtual device hence the lag due to timing issues. filename changed to "front: card=PCH,DEV=0" taken output from the command aplay -L. Now audio is clean vlc tested all bit rates. going to try Logic Pro X finally...







Also tagged with one or more of these keywords: audio, vmware, mountain lion


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy