Jump to content

HP Elite Desk 800 G1 ultra slim desktop

Install Reboot Myhack Mavericks Elitedesk

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
José Porto

José Porto

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
Hi there,

This is my 10th hackintosh. And I have been setting them up since 10.5 or so.

This one is putting up a fight.

It doesn't boot at all. I get the Darwin boot prompt, the VESA info and in reboots a second after the apple logo shoes up. I never found and hackintosh that did not boot, period.

The thing is, I get no kernel panic. Just a cold boot. And the output is so fast, that I cannot see what's going on.

These are the specs... (I'm on an iPad, so I'll just post the link)


http://www.hp.com/hp...0_datasheet.pdf

Can someone help?

#2
carbo178

carbo178

    InsanelyMac V.I.P.

  • Local Moderators
  • 8,306 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dalle paludi della Pianura Padana

You have a Haswell Platform, read this topic: http://www.insanelym...63cl-i7-4700mq/



#3
José Porto

José Porto

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Got it to book, with the Kernel patch. Repeated when I updated to 10.9.1

 

Tried for the last two days to get the gfx and audio to work, no luck.

 

I managed to extract the DSDT table from a ubuntu live CD, running on the same machine. But got no further than this.

 

Can anyone help me figure out this haswell platform? In order to use my two EliteDisplay E231, I have to use both the onboard HDI ports (that only work with HP monitors, due to the socket design)

 

What I'm aiming: 

 

    sound.

 

    GFX with dual monitor.

 

The rest is working.







Also tagged with one or more of these keywords: Install, Reboot, Myhack, Mavericks, Elitedesk


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2015 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy