Jump to content

4870 working on Mavericks 10.9.2 - Need help getting dual HDMI display to work

  • Please log in to reply
1 reply to this topic



    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

Installed 10.9.2 as a new install on a Gigabyte GA-EP45-UD3P using a Chameleon-based installer and no DSDT.   Everything works fine.  


The Sapphire AMD 4870 512MB has worked perfectly from the start (on one monitor) with QE/CI but had no dual monitor support.  Using DVI to HDMI adapters to feed the two 1920x1200 HDMI displays.


To try to get monitor #2 to work, I installed "QE/CI Exotic Patch for Mavericks 10.9.2" by Sascha_77 from this forum.  Am able to see boot up text on both monitors during boot.  I can use the "Gather Monitors" from OS X System Preferences to "arrange", but monitor 2 never lights up (other that during the boot process).  


I'm using the main x16 slot and PEG setting in the BIOS.


I haven't seen definitive success with dual displays as a result of any googling.  


Graphics/Displays system info screen capture is attached.   


Any ideas?





Attached Files



    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 89 posts
  • Gender:Male

From what I've heard this isn't possible right now. But if you do find a guide you're not able to follow, link it here.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2016 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy