Jump to content

SSL/TLS problems


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
Raymonf

Raymonf

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Hi. I'm currently using Bronya's latest (and last) AMD kernel for 10.8, and I'm on 10.8.5.

I can't seem to get Chrome to connect to any https secured websites. Is this a kernel problem? Is there a workaround?

 

 

Any suggestions at all? :'c

 

Thanks,

Raymonf



#2
mjkML

mjkML

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

First post here, glad to be here.

I got 10.8.5 installed on Acer Phenom X4, works almost perfectly, except SSL. Chrome https-pages don't work, Photoshop activaton gave SSL-error, also I think trying to install Flash for Safari gave error for the same reason, I ended up downloading the install-pkg, instead of trying to download with Flash installer.

Safari goes to https-pages ok, but also Mail has some quirks, I can send and receive, but can't empty Trash. For some strange reason pinging the mail server didn't work, pinging with ip-address worked, and traceroute worked. I just added mail-ip to /etc/hosts, now Mail works, but the empty trash not.

 

Is there any fix for the SSL?  I installed ML with myHack, no kernel panics yet. PS CS4 and Lr 4.2 works ok. Now PS CS5 is installing, have to go soon to see the Hackintosh if PS install succeeded.

 

thanks

 

-m



#3
nezzard

nezzard

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Hello everyone, there is a solution to this problem?







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy