Jump to content

Problem with ati mobility radeon hd5650 with mavericks 10.9.2


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
elya

elya

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts

Hello everybody!

Until yesterday, all worked fine to me: GraphicsEnabler= yes and AtiConfig=Flicker and i was able to use mavericks with external display and internal (laptop lvds) display both. Yes, i had always the double screen error, but it wasn't that bad to me.

Yesterday, then, i wanted to update mavericks from 10.9.1 to 10.9.2 

All went good...then i wanted to switch from external to lvds (the exactly way i did with 10.9.1, wich worked) and i've got this:

 

85599d1393853855-my-first-hackintosh-ple

 

how to make work my internal display?? 

 

Thanks to everybody



#2
rr7

rr7

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 81 posts
  • Gender:Male

i lost my nvidia display on the internal screen when upgrading to 10.9.2 as well. it would appear support for LVDS has been removed?

 

GT650M - black screen since 10.9.2 update

 



#3
elya

elya

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts

i found solution times ago:

I just intalled this kext http://www.insanelym...ttach_id=137073

and used the same configuration that before.

 

With nvidia i don't know what is the solution...but i heard that this new update changed graphics stuff...so i think we have to re modify our kexts...







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy