Jump to content

No input on OS X after installing Chameleon 2.2


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
flynnftw

flynnftw

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Hey InsanelyMac peeps,

I've got a bit of a problem. After installing my Chameleon bootloader, for some reason, the input no longer works at all. I've tried things like USB keyboards and mice, BT (I had a BT kext, and that apparently doesn't work either), and finally my built-in trackpad and keyboard. I've used multiple boot flags such as: -x, -v, -f (not -F). I've got a Dell 17r with the following specs:

4th Generation Intel® Core™ i5-4200U processor (3M Cache, up to 2.6 GHz)
6GB 2 DIMM (2x3GB) DDR3L 1600Mhz

1TB 5400RPM SATA Hard Drive
Intel® HD Graphics 4000

Broadcom 94312HMG
Digital (SD) Memory Card
Secure Digital High Capacity (SDHC)
Secure Digital Extended Capacity (SDXC) with UHS 50MB/Sec
Memory Stick (MS)
Memory Stick PRO (MS Pro)
Memory Stick XC (MSXC)
Multi Media Card (MMC)
Multi Media Card plus (MMC+) Supported in MMC compatibility mode only 

What I did get working is: The Bootloader (I can boot it without having to use Uni, WiFi, BT, and internal keyboard/mouse, until I installed the bootloader.

What isn't working now is: internal keyboard/mouse

Any suggestions?

 







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy