Jump to content

Mavericks automatically reboots after Installer loads kexts


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
iErayDursun

iErayDursun

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Hello, I've been trying to Hackintosh my computer, specs below:

MSI Z78-G55 Motherboard
Intel Core i5-4670K
8GB Crucial RAM
Radeon R9 270 GPU
1TB HDD, 200GB HDD

The problem is, once the installer is done loading the kexts at the beginning, my computer instantly reboots. I've tried disconnecting my graphics card, several boot flags, patching the kernel, and using different installation methods (##### and vanilla). It stops at the same place every time and I can't even get to the installer. I suspect its the motherboard causing the issue. I heard I may need to "patch" my BIOS.  Can anyone offer me a solution? Thanks!



#2
nevil72

nevil72

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

try to boot with the flag   -s

 

then you reach the shell, type:     graphix BACKUP all



#3
PimentelX86

PimentelX86

    InsanelyMac Deity

  • Local Moderators
  • 2,089 posts
  • Gender:Male
  • Location:Area 51

Hello

 

Look, you need adjust some thing in Bios: http://olarila.com/f....php?f=2&t=1804

 

Mainly Execute Disable Bit some times it's NX bit or XD bit                

 

Other thing... We don't give support for tonymac's tools, check my signature to know why.







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy