Jump to content

Asus G73JH-xx i7-740QM HD5870m - Mavericks 10.9.X


  • Please log in to reply
85 replies to this topic

#81
drone4zone

drone4zone

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts

@ Kuebeker, hey man it's cool  I'll figure things out  I'm gonna  install Yosemite



#82
joreng

joreng

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

@drone4zone

 

How did it go with your Yosomite install?



#83
drone4zone

drone4zone

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts

@joreng  hey  I got caught up with  my work  started to play around with  Yosemite   having same issues  as with Mavericks  mostly ATI5870 card  not  acting nice ,I since then added a  new wifi  AR wiFi  plus bluetooth I got from ebay for under $4  yeah  new from china ...hmmm shrugs at "Best buy" they will  be  upset that I did not buy from them at $70 plus.

I'm thinking the  AMD5000 kext needs to be patched  again in yosemite  version kexts  somehow the 10.9.2 version  {mavericks} kext is not working well ,I keep hearing  echo's from others that  CLOVER boot loader is the way to go to correct this  issue ,and supportive updates ...but  i'm old school  Chameleon ,and CLOVER seems like a pain to configure .If anyone has done so  with my  same Rig  "Asus G73JH" please share ,but those who do not have a Asus G73JH  please don't  add you  have and worked great and should work fine with your  Asus ...I don't want to waste time  at a dead end again

Cheers  



#84
maromi

maromi

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
 

@joreng  hey  I got caught up with  my work  started to play around with  Yosemite   having same issues  as with Mavericks  mostly ATI5870 card  not  acting nice ,I since then added a  new wifi  AR wiFi  plus bluetooth I got from ebay for under $4  yeah  new from china ...hmmm shrugs at "Best buy" they will  be  upset that I did not buy from them at $70 plus.
I'm thinking the  AMD5000 kext needs to be patched  again in yosemite  version kexts  somehow the 10.9.2 version  {mavericks} kext is not working well ,I keep hearing  echo's from others that  CLOVER boot loader is the way to go to correct this  issue ,and supportive updates ...but  i'm old school  Chameleon ,and CLOVER seems like a pain to configure .If anyone has done so  with my  same Rig  "Asus G73JH" please share ,but those who do not have a Asus G73JH  please don't  add you  have and worked great and should work fine with your  Asus ...I don't want to waste time  at a dead end again
Cheers  

 

lazy me http://www.tonymacx8...html#post985229

#85
drone4zone

drone4zone

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts

  @maromi

 thanks for the link looks like a solution...I'm running yosemite now on old school  way...I just swapped out  mavericks  Radeon kexts ,(have sleep ,wake  working  great ) in s/l/e folder,and added the same tweaks as I did in  mavericks  updated 10.9.2 no sound yet ,I'm going to try this CLOVER  install seems  like it could work ,I will post my results 

cheers



#86
maromi

maromi

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

@maromi
thanks for the link looks like a solution...I'm running yosemite now on old school  way...I just swapped out mavericks Radeon kexts ,(have sleep ,wake  working  great ) in s/l/e folder,and added the same tweaks as I did in mavericks updated 10.9.2 no sound yet ,I'm going to try this CLOVER  install seems  like it could work ,I will post my results
cheers


use the attached config.plist for clover is runs 15-20 degrees cooler and all p-states

Attached Files







1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

© 2015 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy