Jump to content

PNY GTX 770 4GB Help


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
richieD

richieD

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

So I've recently built a Hackintosh with the following components:

Asus Sabertooth X79
LGA 2011 Core i7 4820k
32GB Gskill

I installed Mavericks 10.9.1 on it and am using a chameleon Bootloader.
Everything is currently working very well minus the GPU.
It is detected as "display 3 mb". I've attempted to install the web drivers, but that doesn't seem to help.

 

 

Any help with this would be greatly appreciated.

 

Attached are some pictures from DCPIManager

Attached Files



#2
carbo178

carbo178

    InsanelyMac V.I.P.

  • Local Moderators
  • 7,523 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dalle paludi della Pianura Padana

Boot with GraphicsEnabler=No



#3
cdnGHOST

cdnGHOST

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts
  • Gender:Male
  • Location:Calgary AB,Canada

did this work? i have a EVGA GTX 770 Classified 4GB card i will be installing later today hope it will work



#4
Rampage Dev

Rampage Dev

    InsanelyMac Deity

  • Local Moderators
  • 2,084 posts
  • Gender:Male
  • Interests:AKern@RampageDev.com

Did you use my DMG to install? 







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy