Jump to content

Dell Studio 1555 ATI Raedon Mobility 4570 and 10.9.1 no QI/CE

ATI Raedon Mobility Dell Studio 1555 Mavericks 10.9.1 QI/CE

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
Keith J

Keith J

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

I have recently installed Maverick on my Dell Studio 1555, however after trying: changing AMD4600controller.kext with a hex editor (creating a custom personality) , rebuilding Chameleon bootloader (2.2) from xcode after modifying ati.c with { 0x9553, 0x02BE1028, CHIP_FAMILY_RV710, "ATI Mobility Radeon HD 4570", kShrike }, I still cannot get QI/CE to work.

has anyone else with same system been able to get full QI/CE working?

any thoughts or suggestions would be helpful.

 

Keith



#2
PimentelX86

PimentelX86

    InsanelyMac Deity

  • Local Moderators
  • 1,692 posts
  • Gender:Male
  • Location:Area 51

Hello

Here have a guide to enable your graphic: http://olarila.com/f....php?f=28&t=736

I don't have ATI graphic(i never used it, i always used Nvidia)so i can't help you in minimum details, but this guide is very good and i think with a good read you'll undestand it







Also tagged with one or more of these keywords: ATI Raedon Mobility, Dell Studio 1555, Mavericks 10.9.1, QI/CE


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy