Jump to content

My Content not showing information


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
Shaneee

Shaneee

    AMD Dev Tester

  • Local Moderators
  • 1,002 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Interests:Web Design. OS X. Music.

Since the site came back online I cannot view my content. It simply says, There is no information to show.

 

Using Firefox 28 Nightly also the same in Safari 7,

 

Attached File  Screen-Shot-2013-11-28-at-16.26.52.png   111.37KB   6 downloads

 

Thanks,

Shane



#2
ameris_cyning

ameris_cyning

    I don't know what to write here

  • Donators
  • 956 posts
  • Gender:Male
  • Location:My apartment
  • Interests:OSx86, female anatomy, electronic music, Clover EFI

<AOL>Me, too!</AOL>

 

Actually this is pertinent information as it shows that it isn't a permissions mask problem.



#3
styrian

styrian

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 690 posts
  • Gender:Male

My content is also not showing up.



#4
Shaneee

Shaneee

    AMD Dev Tester

  • Local Moderators
  • 1,002 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Interests:Web Design. OS X. Music.

Does the same if you try to view someone else's content as well.



#5
3.14r2

3.14r2

    The Round One

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,333 posts
  • Location:Molvania

Same here. Firefox 24



#6
Mirone

Mirone

    InsanelyMac Legend

  • Local Moderators
  • 1,380 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brazil

I'm having the same problem.



#7
dcai777

dcai777

    I'd rather not talk about it...

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 630 posts
  • Gender:Male
  • Location:San Jose, CA
  • Interests:Hackintoshing, Python, Java

Same here. Chrome 31.0.1650.57



#8
Grim Reaper

Grim Reaper

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 75 posts
  • Gender:Male
  • Location:Toronto, Canada (Crack smoking Mayor Rob Ford's city)

Same with me, since insanelymac was resurrected.



#9
pippox0

pippox0

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 202 posts
  • Gender:Male

My content too not showing up nothing. :(

 

If i go to the topics in the forum , i'm able to see my posts , but nothing on my Content.

 

That's a problem :(  because i also use tapatalk on iphone and it was very useful to return to the topic i was reading/posting on computer.

 

it's not a matter of web browser ....

 

Search function on forum/topics doesn't work too ....

 

Please fix it

 

Thanks

 

Best regards

 

PippoX0



#10
iPoco

iPoco

    InsanelyMac Plumber

  • Supervisors
  • 1,470 posts
  • Gender:Male
  • Location:Canada
This should now be fixed

#11
Shaneee

Shaneee

    AMD Dev Tester

  • Local Moderators
  • 1,002 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • Interests:Web Design. OS X. Music.

All working now. Thanks for sorting it guys :D



#12
styrian

styrian

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 690 posts
  • Gender:Male

Thanks for fixing it. It is working again.



#13
3.14r2

3.14r2

    The Round One

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,333 posts
  • Location:Molvania

Fixed! Thanks!



#14
pippox0

pippox0

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 202 posts
  • Gender:Male
Thanks , all is working well.

See ya

PippoX0






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy