Jump to content

Sapphire ATI HD 5770 Screen Flickers

10.8.3 ATI

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
jerome2013

jerome2013

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 56 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
  • Interests:Enigma 2 - Hackintosh - Apple - Android -XBMC - Dreambox - Linux - CPU Overclocking - Woman - Sk...

Hello ,

 

I just installed ML 10.8.3

 

( AMD Kernel )

 

The main problem is that my ATI HD 5770 is not running well it shows alot of screen artifacts and the screen is flickering.

Normal webbrowsing is not functioning correctly cause of the screen flickers and not showing well.

 

Any help ?



#2
TrvHrt

TrvHrt

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 132 posts
  • Gender:Male

ML suffers from artefacts scrap it and install mavericks with the new kernel that fixes graphics its smith as butter



#3
jerome2013

jerome2013

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 56 posts
  • Gender:Male
  • Location:Netherlands
  • Interests:Enigma 2 - Hackintosh - Apple - Android -XBMC - Dreambox - Linux - CPU Overclocking - Woman - Sk...

Thank you ! will try it tonight ...

 

Suddenly .. clover says at booting .. "" Cannot find mach_kernel .. "" LOL XD







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy