Jump to content

Install OS X ML on a HP dv6


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
OncheHuh

OncheHuh

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Male
  • Location:Strasbourg, France

Hello everybody !

 

Yesterday, I tried to install OS X 10.8.2 with a niresh 10.8.2 distro on my dv6 6b41sf.
But when I reboot, the PC is stuck on a black screen, just after the system has been loaded.
I saw the grey background but when the first start utility has to appear, the screen turns off.
I tested most of possibilities with graphics drivers and boot flags, but that's always the same problem.

So I tested with iATKOS ML2

It goes fine until I reboot, the pc is stuck after showing randomly : Ethernet mac adress, DSMOS arrived, Waiting for DSMOS or NTFS Version is 3.1.

I've tried many possibilities with boot flags, I don't understand.

Thanks a lot.



#2
romylus

romylus

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

try cpus=1 -x -v  that should boot it, if let me know what you selected in the customize section of the installation



#3
OncheHuh

OncheHuh

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Male
  • Location:Strasbourg, France

Thank you

Should I have to test it with my niresh black screen or my iATKOS ?



#4
chief keef

chief keef

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Gender:Male

On my old DV6 this occurred the first time I installed OS X with iAtkos because I was choosing the incorrect drivers are customization. Try reinstalling without choosing any drivers and see if that fixes the problem. If it does, you can either try searching for the kexts online or reinstalling but researching the drivers to make sure you're picking the correct ones.



#5
OncheHuh

OncheHuh

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Male
  • Location:Strasbourg, France

Thank you very much.
I'm going to test within next week.



#6
k3cco-90

k3cco-90

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

I'm having the same problem.... did you solved the problem?  :blush:



#7
OncheHuh

OncheHuh

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Male
  • Location:Strasbourg, France

Hi all, excuse me to be late, I was very very busy.

I installed OS X 10.8.5 Niresh it works fine, just apply some fixes then you go ! :)







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy