Jump to content

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ LION ΣΕ AMD


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
panbag

panbag

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Γειά σας

έχω ξεκινήσει να κάνω εγκατάσταση το lion  στον υπολογιστή μου και μου προέκυψε το εξής πρόβλημα.

ενω μπουταρει κανονικα και μπαινω στην οθονη εγκαταστασης οταν παω να κανω φορματ τον σκληρο δισκο δεν τον βλέπει.

βλέπει μόνο το usb στικακι που έχω για την εγκατάσταση.

δεν ξέρω τι φταίει και δεν τον αναγνωρίζει.

όποια βοήθεια δεκτή.



#2
SomniusX

SomniusX

    Hellenic OSx86 Team

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 330 posts
  • Gender:Male
  • Location:Greece
  • Interests:-= Carpe Noctem =-

δες τις ρυθμίσεις του bios δεν θα τον έχεις βάλει σε ACHI mode τον disk controller.. αλλά σε AMD αδερφέ? δεν σε βλέπω να έχεις ποσοστά επιτυχίας

 

δώσε μια και σε τι μηχάνημα προσπαθείς να έχουμε μια εικόνα..



#3
panbag

panbag

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

amd athlon ii x2 260 

http://h10025.www1.h...cname=c01925534

στο bios δεν εχει την εντολη για ACHI

Αλλα με το IATKOS S3V2 τρεχει κανονικα



#4
xrhstaras666

xrhstaras666

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Γειά σας παιδιά !

Εχω έναν AMD FX 8πύρηνο στα 3.5 ghz και ssd δίσκο .

Οι επιδόσεις του hackintosh είναι όντως εκπληκτικές και έχω λύσει όλα τα προβλήματα εκτός από ένα !

Το πρόβλημα που με απασχολεί είναι ο μεγάλος θόρυβος στην είσοδο (line input ή μικροφωνο)

Επειδή θέλω να χρησιμοποιώ εφαρμογές για εφφε  ηλεκτρικής κιθάρας  και για εγγραφή (guitar rig ....)

και ο θόρυβος είναι πολύ μεγάλος που ουσιαστικά δεν είναι δυνατό να γίνει σωστή ηχογράφηση ή να ακούσω τα εφφέ σωστά.

 







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy