Jump to content

iAtkos ML2 update to 10.8.5 boot issue (audio kext?)


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
ledbetter14

ledbetter14

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

I had a iAtkos ML2 install working well as my first hackintosh, everything except sleep (was a work in progress, BIOS is flashed custom 2.70) and my DVD drive ejected at boot & always thought there was a blank disc inside. I then got greedy and decided to update to 10.8.5 (Combo Installer). Now I can only boot safemode or else it hangs on the apple boot screen with the spinning dial just going and going... Last lines of a verbose boot shows 

 

Sound assertion in AppleHDACodecGeneric at line 360

Sound assertion in AppleHDACodecGeneric at line 360

Sound assertion in AppleHDACodecGeneric at line 360

Sound assertion in AppleHDACodecGeneric at line 360

 

I am running a i5 3570 on a Asrock Extreme 4 z77, GTX 560. It is dual booting with win 7. I am assuming since a was using a distro and applied a retail update I have overwritten something that iAtkos had taken care of. I am further assuming that it is audio related due to when it hangs. I have tried a few different kext setups post update to no avail. That said I'm a complete noob so it could be the phase of the moon for all I know...

 

Anyone who could help would be much appreciated







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy