Jump to content

[HELP] Audio broken in asus P5Q


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
magiapa

magiapa

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 28 posts

Hi,

 

SNOW LEOPARD 10.6.8
ASUS P5Q 
RAM 2 X 2GB DDR 800
HD 1 X 500 GB SATA
Geforce 8500GT 512MB DDR2 128bit processore q9300 intel

 

with the update to 10.8.5 (Mountain Lion) audio does not work.

Is there any solution?

 

Thanks!



#2
Gringo Vermelho

Gringo Vermelho

    The Jan Bird fix

  • Supervisors
  • 6,125 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brazil

What audio, AD2000B?



#3
magiapa

magiapa

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
ALC888 Realtek

#4
artur-pt

artur-pt

    InsanelyMacaholic

  • Local Moderators
  • 4,755 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:TechManiaco

hello

 

alc.. is not native in mac os x..

 

2 options for sound

 

voodoohda

 or

applehda

 

http://www.insanelym...orum/154-sound/

 

good hack



#5
magiapa

magiapa

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 28 posts

I tried but without success   :(

 

Can you help me?



#6
Gringo Vermelho

Gringo Vermelho

    The Jan Bird fix

  • Supervisors
  • 6,125 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brazil

If the forum search doesn't work for you, this is how you do it:

 

https://www.google.c...insanelymac.com







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy