Jump to content

Hackintosh Stuck on Apple logo no spinning wheel

apple logo stuck frozen

  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
kennyee

kennyee

    InsanelyMac Protégé

  • Newbies
  • Pip
  • 11 posts

Hello everybody. i have this laptop, Lenovo n585. im aware that nobody has tried to install mac osx on this device. 
anyway im using a version of mountain lion compatible with amd processors and i have it on a usb stick. I first tried to boot into osx and what happened was i would get a message like this "nr number of ports framebuffer default:0"

i solved that by booting with command "-F GraphicsEnabler=no" after i typed that i got the apple logo and now it is just stuck there....
i have tried booting with command -v -x Pciroot=1 and still no luck. i am using chameleon 2.1 please help!!!!!!



#2
sekndz

sekndz

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 44 posts
  • Gender:Male

You got it installed or not? Or isnt it booting to install?



#3
kennyee

kennyee

    InsanelyMac Protégé

  • Newbies
  • Pip
  • 11 posts

i havent installed it yet. its wont boot to the install. it gets to apple logo then freezes



#4
TheEnthusiast

TheEnthusiast

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 146 posts

Boot with -v and tell us what you see. 



#5
kennyee

kennyee

    InsanelyMac Protégé

  • Newbies
  • Pip
  • 11 posts

Boot with -v and tell us what you see. 

would send you a picture but it would be pointless because when i boot with -v the black command prompt screen flys downward showing a few sentences at a very high speed and then it is just a black screen.. no blinking _ or anything..just blackness



#6
TheEnthusiast

TheEnthusiast

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 146 posts

What bootloader and method are you using?



#7
kennyee

kennyee

    InsanelyMac Protégé

  • Newbies
  • Pip
  • 11 posts

What bootloader and method are you using?

i am booting with chameleon 2.1 i am using a usb stick with mountain lion..



#8
TheEnthusiast

TheEnthusiast

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 146 posts
Did you enable AHCI mode? You might have to search the forum for a SATA related patch.

#9
kennyee

kennyee

    InsanelyMac Protégé

  • Newbies
  • Pip
  • 11 posts

Did you enable AHCI mode? You might have to search the forum for a SATA related patch.

AHCI was already enabled.. how would i get a sata patch and how do i know which is the right one



#10
artur-pt

artur-pt

    InsanelyMacaholic

  • Local Moderators
  • 4,542 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:TechManiaco

hello

 

what are the note specifications... ?

 

is a lenovo and ?

 

good hack



#11
kennyee

kennyee

    InsanelyMac Protégé

  • Newbies
  • Pip
  • 11 posts

hello

 

what are the note specifications... ?

 

is a lenovo and ?

 

good hack

lenevo ideapad N585 

AMD Brazos 2.0 Dual-core E2-1800 Processor

AMD Radeon™ HD7370M

[SATA II (SATA III compatible)]

optical drive Integrated RAMBO/Blue-ray Disc™ drive
sound Integrated stereo speakers (2x1.5W), Dolby PCEE v4 
Advanced Audio v2
integrated 
communications 
Non-Intel 11gn (1x1), 10/100/1000M LAN (RJ-45 
connector), optional Bluetooth
connectors 2xUSB 3.0, 2xUSB 2.0, headphones mic combo, HDMI, 
2in1 SD3.0 card reader
camera 0.3M (720p HD1
) webcam


#12
kennyee

kennyee

    InsanelyMac Protégé

  • Newbies
  • Pip
  • 11 posts

anybody?







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy