Jump to content

iCloud problem


Best Answer ham4ever, 11 September 2013 - 08:29 PM

i found solution ( Hope so :D ) , 

 

i had to install my ethernet kext first (en0)  then my wireless usb kext second (en1)  thats how it worked for me.

Go to the full post


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
ham4ever

ham4ever

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 306 posts
  • Gender:Male

hi  i use Ralink usb wireless and i can't get iCloud to work ,  i tried many fixes but none works

 

 

 

i use Mavericks DP7 and this is my org.chameleon.Boot.plist

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
	<key>EthernetBuiltIn</key>
	<string>Yes</string>
	<key>GraphicsEnabler</key>
	<string>Yes</string>
	<key>IntelAzulFB</key>
	<string>10</string>
	<key>Kernel</key>
	<string>mach_kernel</string>
	<key>UseKernelCache</key>
	<string>Yes</string>
</dict>
</plist>

Attached Files



#2
ham4ever

ham4ever

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 306 posts
  • Gender:Male

Best Answer

i found solution ( Hope so :D ) , 

 

i had to install my ethernet kext first (en0)  then my wireless usb kext second (en1)  thats how it worked for me.







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy