Jump to content

Mountain Lion ML3u 5.1 surround?

help

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
Khalediouz

Khalediouz

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 12 posts

So I got everything working perfectly in Mountain lion on my system( i7 3770k, gtx 670 4gb, z77x ud3h), the only problem is it only shows one line out at a time when I'm trying to configure 5.1 audio. Which ever is the last plugged in, it's the last one to show up. So If I plug in the orange cable, under audio output I get line out (Orange), same with green and black. Any ideas??



#2
Khalediouz

Khalediouz

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 12 posts

Okay so I figured out how to get 5.1 audio working, but now I no longer have hdmi, anyone know how to fix this,  also my mobo has analong 7.1, but only three ports are enabled out of the 4, the problem is instead of having the main/sub as one of the 3, I have the side jack enabled, which isn't a problem, but I have to switch the cable every time I boot into another OS, any Ideas??? help appreciated



#3
3.14r2

3.14r2

    The Round One

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,333 posts
  • Location:Molvania

This one https://www.macupdat...067/soundflower maybe?







Also tagged with one or more of these keywords: help


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy