Jump to content

"ERROR: MMIO regMap == NULL - fall back to old SMC mode"

Still waiting for root device AppleSMC Error Mavericks 10.9

  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#21
TatsuArekku

TatsuArekku

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 19 posts

Patching the BIOS allows for native power management without patching a kext. 

Ah, okay, thanks for the clarification. Got me curious.  :D



#22
slayer2333

slayer2333

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 241 posts
  • Gender:Male

I don't know if you fixed your problem yet, but i had the exact same KP because of graphics (i have optimus), so i believe so far you are on the wrong track.
Try playing around with you graphic kexts (removing Nvidia, ATI), try to use the latest chameleon and inject your intel GPU data to see if any difference there.



#23
dcai777

dcai777

    BAZINGA!!!!!!!!!!!

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 702 posts
  • Gender:Male
  • Location:San Jose, CA
  • Interests:Hacking your Hackintosh

for still waiting on root device, you could try pulling non-achi sata drivers from iatkos ML2



#24
Kynyo

Kynyo

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 250 posts
  • Gender:Male
  • Location:Not your bisnizz...
  • Interests:

Update to latest FakeSMC and problem should be solved!







Also tagged with one or more of these keywords: Still waiting for root device, AppleSMC, Error, Mavericks, 10.9


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy