Jump to content

i need help intel hd 4600


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
_ALI_

_ALI_

    InsanelyMac Protégé

  • Newbies
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male

 

Attached File  IMG_0165.JPG   164.83KB   6 downloads

 

what this problem:S ^_^

 

i have dsdt to inject 

 

ihave mobo h87 d3h i5 4570 

 

 

ML 10.8.5 and 10.9 D5



#2
freeuser16

freeuser16

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 171 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lithuania

If boot stops at Bluetooth, then definitely video card is not working. I heard HD4600 works with Clover bootloader + Mac Pro 5.1 SMBIOS without any DSDT modifications. But personally I do not have this card and I can't test it.



#3
TimeWalker75a

TimeWalker75a

    InsanelyMac Legend

  • Gurus
  • 1,028 posts
  • Gender:Male

Is your monitor VGA (D-SUB) by any chance? In case it is -> VGA is not natively supported by Azul framebuffer. I've tried to patch in the VGA connector into different platform-ids based on the previous knowledge (HD3000/HD4000), but I still have not succeeded in doing so.



#4
theconnactic

theconnactic

    Stubborn AMD user

  • Local Moderators
  • 2,894 posts
  • Gender:Male

Even HD4000 is hell when it comes to VGA ports.



#5
_ALI_

_ALI_

    InsanelyMac Protégé

  • Newbies
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male

so hd 4600 not work vga port?



#6
Cobra03

Cobra03

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 94 posts
  • Gender:Male
  • Location:US

The only way to get VGA to work that i've found so far is to use Kernel flag -x and no DSDT. it will boot in safe mode but of course no acceleration. There is no VGA on real mac with HD4600.



#7
_ALI_

_ALI_

    InsanelyMac Protégé

  • Newbies
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male

So how does it work for me?



#8
theconnactic

theconnactic

    Stubborn AMD user

  • Local Moderators
  • 2,894 posts
  • Gender:Male
It won't: either get a DVI monitor or buy a cheap Discrete Graphics card Such as the G 210.

P.S. Sorry about the bad Spelling and wrong uppercases: I posted that with the dictation from my iPhone, lol!





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy