Jump to content

Iatkos s3 restart in booting

iatkos

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
magaseg

magaseg

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

i successfully installed iatkos s3 on my laptop but it restart when booting and i tried this commands:

 

-x -v -f busratio=20 GraphicEnabler=No PCIRootUID=1 cpus=1 npci=0x2000

 

and all separated or combined didnot work 

 

my laptop is Toshiba l850-a848

 

Processor 3rd generation Intel® Core™ i7-3610QM Processor 
clock speed : 2.30 / 3.30 Turbo GHz
3rd level cache : 6 MB Graphics adapter AMD Radeon™ HD 7670M Graphics (2GB dedicated memory) 
memory amount : 2,048 MB dedicated VRAM. Available graphics memory can be expanded using system memory, through HyperMemory™ technology: up to 4,847 MB with 8 GB system memory installed, (with pre-installed 64-bit operating system). 

 



#2
3.14r2

3.14r2

    The Round One

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,333 posts
  • Location:Molvania

If I'm not mistaken, the hardware you have is not supported in SL. It (the hardware) is too new for the SL to know how to handle it. Try Lion/Mountain Lion.



#3
joe_black

joe_black

    h4ck1nt0sh3r

  • Members
  • PipPipPip
  • 139 posts
  • Gender:Male

give boot flag "mach_qoopz -v" a try



#4
magaseg

magaseg

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

thanks 'The Round One' for your reply but i tried mountain lion and my hd doesnot appear in disk utilities and i tried lion and it restarts while booting from the DVD

 

thanks InsanelyMac Protégé but it doesnot work








0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   Web hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy