Jump to content

No PCI after Mavericks installation & bootloader question

PCI bootloader network

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
ardeo79

ardeo79

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Hi there,

 

I managed to install OSX Mavericks on a separate partition of my system with myHack 3.2 beta 8.

 

Unfortunately I don't see no pci cards like the network interface or soundcard. The booting hangs a while at

"PCI configuration (begin/changed/end)" but after that Mavericks starts normal. The optional boot flags

"npci=0×2000 or npci=0×3000" don't solve this problem.

 

Anyone has a tip what to do?

 

I installed the chameleon bootloader in Mavericks. But booting to it only works if the usb installer stick is plugged in (with chameleon bootloader installed on it).

What do I have to do to get a working bootloader for Windows 7 (starts as default) and Mavericks?

 

Thanks in advance!



#2
maly70

maly70

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 183 posts
  • Gender:Male

Try to copy Extra Folder from the usb to Mavericks partition and then fix and see what settings you need in org.chameleon.boot.plist with chameleon wizard and report back and do not forget to make your smbios.plist file and save it in Extra folder in Mavericks partition








0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy