Jump to content

Installed Niresh ok, now black screen at boot

  • Please log in to reply
1 reply to this topic



    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Hi All, I have made a few hackintosh machines previously running SL & ML but am getting stuck now trying to do it on a Compq CQ56-104SA.


This is a bit more of a challenge due to the spec of it I think:

2.3 GHz AMD V-Series Processor V140

ATI Mobility Radeon HD 4250 Graphics


So from my Macbook I downloaded made a USB key image of Niresh 10.8.2.

I booted that using the AMD kernel and installed it... and it got to the end, then I rebooted but all I am getting is a black screen.


I am having to use GraphicsEnabler=No otherwise I get an error:

Memory allocation error! Addr:0xdeadbeef, Size: 0x0, File ati.c Line: 1619

This is a non recoverable error! System HALTED!!!




I am now trying to boot using these flags: GraphicsEnabler=No cpus=1 -x


This will show a brief text display about a bootstrap patch and then the screen goes black.


The machine is still doing things as I can hear the hard disk running, then after a while it starts to stop and start the disk a bit more and then the fans increase so I think it is still loading and running things just not showing anything on the screen.


Does anyone have any ideas I can try? Obviously the screen was working fine through the installation.





    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Video card will not start 100%. Meaning to put?

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2016 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy