Jump to content

Not start after upgrading to 10.8.4


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
gorki gorki

gorki gorki

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 134 posts
  • Gender:Male
After upgrading to OSXUpdCombo10.8.4.dmg waits at this point.
Just get started with the command
any solution

Attached File  IMG_20130606_124210.jpg   220.24KB   61 downloads-x

#2
iFIRE

iFIRE

    InsanelyMacaholic

  • Moderators
  • 3,555 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bcn-Spain
FakeSMC.kext failed to load, reinstal the kext an d boot with -f -v -x GraphicsEnabler=No npci=0x2000

#3
k3nny

k3nny

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 526 posts
  • Gender:Male
@iFire: I don't think this is the problem -> "SMC: successfully initialized". He has definitely some (duplicate) kext problems though.

#4
artur-pt

artur-pt

    InsanelyMacaholic

  • Local Moderators
  • 4,244 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:TechManiaco
hello

probably cache problems

and that kext roxy blue ray support.. delete the kext

and boot

-f -v

if it boot

try install again the kext.. and see what happen..

good hack

#5
gorki gorki

gorki gorki

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 134 posts
  • Gender:Male
Well first thank you all,
I deleted and reinstalled the FakeSMC.Kext, and delete the Extra folder, I've also reinstalled #####, and I was able to boot normally.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   Web hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy