Jump to content

HD7850 just for 7 mb VRAM

vram 7850 CLOVER

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
dreams_r

dreams_r

    InsanelyMac Protégé

  • Newbies
  • Pip
  • 1 posts
I had installed itakOS_ML3U ( ML 10.8.3 ) and boot use Clover, but i found the graphic card VRAM shows only 7 MB, can anyone help me out with this problem? Thanks a lot

my configure is:
GIGA Z77X-UP4H TH
16G RAM
128G SSD M5S
AMD HD7850 2G

Attached Files



#2
Rampage Dev

Rampage Dev

    InsanelyMac Deity

  • Local Moderators
  • 2,056 posts
  • Gender:Male
The framebuffer is not loaded. Review my guide here as you will need to add the GPU into the DSDT:

http://rampagedev.wo...g-with-full-qe/

#3
iAmXavi

iAmXavi

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
Same here. I have the HD7850 recognized, but only 3MB of VRAM. I downloaded IOReg and searched for my GPU, but not sure of what i should do.
I attached my IOReg and my DSDT.aml
Attached File  DSDT.aml.zip   14.22KB   21 downloads
Attached File  iMac di Xavier .zip   372.47KB   13 downloads

#4
Rampage Dev

Rampage Dev

    InsanelyMac Deity

  • Local Moderators
  • 2,056 posts
  • Gender:Male

Same here. I have the HD7850 recognized, but only 3MB of VRAM. I downloaded IOReg and searched for my GPU, but not sure of what i should do.
I attached my IOReg and my DSDT.aml
Attached File  DSDT.aml.zip   14.22KB   21 downloads
Attached File  iMac di Xavier .zip   372.47KB   13 downloads


Your Device ID is wrong...





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy