Jump to content

HP Envy 1190eo , Still waiting for root device

envy ml

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
Bdesign

Bdesign

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
Hello everyone,

After a lot of hussle making a ##### flash drive on a virtual machine, I tried to install ML ( downloaded from AppStore ) on my HP Envy 15 1190eo ( i7 720qm, ati mobility radeon 5830 ).

First I had a problem which I passed using the "cpus=1 busratio=12". Then I had a problem with my usb.


USBF: x.xx AppleUSBEHCI[0xffffff80063a8000]: unable to get filterInterruptEventSource
USBF: x.xx AppleUSBEHCI[0xffffff80063a8000]::UIMInitialize - Error occurred (0xe00002be)


Which I solved using "-x" flag.

I tried using USBBusFix=True, GraphicsEnabler=No, npci=0x3000, but same problem:

Still waiting for root device



I checked my bios settings, no ACPI settings, and also I only have 2 USB ports which I think are 3.0

LE: I checked in Windows and it seems I have ACPI enabled, if it matters (Under Device Manager it says "ACPI x64-based PC"

Could this be because my 2 partitions are used by Windows? I dont plan to keep Windows, but need a working Operating System.

Also, my laptop has no DVD-RW, and my Apple Superdrive is not working on this laptop ( heard it's limited only to original Apple pc's ).

Thanks,
George

#2
redneck

redneck

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 200 posts
I have 2 Hard Drives , with a total of 6 partions. the Main drive is 500 g with windows 8 on the first. I have ML 10.8.3 on 3 partions for safety. one is pure no apps loaded.
I installed with iAtkos ML 8.2 and bootloader.
I did noticed a few times I had to reset the bois after running windows 8

you could try UseKernelCache=no

#3
Bdesign

Bdesign

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
I'm writing again the ML install with myHack, maybe I have more luck with it. Will post the results.

#4
Bdesign

Bdesign

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
Tried on other PC's so I know the flash disk installation is good and not corrupted or something. Ofter doing some research, I have more info about this.



ST9320423AS
Interface RAID
RAID Type Software RAID


I need to find a way to make it work with RAID interface.





Also tagged with one or more of these keywords: envy, ml


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy