Jump to content

New Driver for Realtek RTL8111

Realtek RTL8111 driver

  • Please log in to reply
953 replies to this topic

#941
Mieze

Mieze

    Giant Cat

  • Coders
  • 766 posts
  • Gender:Female
  • Location:Germany
  • Interests:Cats

I pushed the official version 2.0.0 to GitHub and updated the prebuilt binary in the download section of this website a few moments ago.

 

Have fun!  :cat:

 

Mieze



#942
calibre™

calibre™

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 117 posts
  • Gender:Male
IOLog("Ethernet [RealtekRTL8111]: Version %s using interrupt mitigate value 0x%x. Please don't support tonymacx86.com!\n", versionString->getCStringNoCopy(), intrMitigateValue);

:hysterical:  :thumbsup_anim:



#943
copil

copil

    InsanelyMac Deity

  • Banned
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,483 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy

Hello Mieze

official version 2.0.0 it works as well as ever ^^



#944
copil

copil

    InsanelyMac Deity

  • Banned
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,483 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy
Hello everybody
the best driver on the planet os x 
 

 

Thanks Mieze


#945
c0ll3ct1v

c0ll3ct1v

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Unable to boot to desktop with this kext installed.

 

For some reason, it interferes with my FakePCIID and my Intel Graphics 4600 (04160000) stuff. I get to Apple logo with mouse, then I get a KP.

 

Removing kext and rebooting twice resolves issue. Not injecting the HD4600 graphics also resolves the issue. However, result is either no net or flickery-as-hell Safari.



#946
RehabMan

RehabMan

    InsanelyMac Deity

  • Coders
  • 2,046 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bellingham, WA
  • Interests:skiing, software, classic cars

Unable to boot to desktop with this kext installed.
 
For some reason, it interferes with my FakePCIID and my Intel Graphics 4600 (04160000) stuff. I get to Apple logo with mouse, then I get a KP.
 
Removing kext and rebooting twice resolves issue. Not injecting the HD4600 graphics also resolves the issue. However, result is either no net or flickery-as-hell Safari.


I'm using this RealtekRTL8111.kext along with the various FakePCIID kexts. No issue.

Your problem lies somewhere else.

#947
MacUser2525

MacUser2525

    InsanelyMac Deity

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,605 posts
  • Gender:Male
  • Location:Canada

Unable to boot to desktop with this kext installed.

 

For some reason, it interferes with my FakePCIID and my Intel Graphics 4600 (04160000) stuff. I get to Apple logo with mouse, then I get a KP.

 

Removing kext and rebooting twice resolves issue. Not injecting the HD4600 graphics also resolves the issue. However, result is either no net or flickery-as-hell Safari.

 

I'll second RehabMan works fine here with my 4600 enabled.



#948
nms

nms

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Well,

is there jumbo frame support available?



#949
Mieze

Mieze

    Giant Cat

  • Coders
  • 766 posts
  • Gender:Female
  • Location:Germany
  • Interests:Cats

Well,

is there jumbo frame support available?

 

You'll find the answer in post #1 of this thread.

 

Mieze



#950
copil

copil

    InsanelyMac Deity

  • Banned
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,483 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy

HI!

Work on DP3 v.10.11

 

Schermata_2015_07_08_alle_23_39_21.jpg



#951
Mieze

Mieze

    Giant Cat

  • Coders
  • 766 posts
  • Gender:Female
  • Location:Germany
  • Interests:Cats

I was informed by bellcow that the prebuilt binaries of version 2.0.0 don't work on Mountain Lion. I pushed a modified version which fixes the issue to GitHub. In case you are still running ML, please build from source. Users with Mavericks and newer aren't affected of the problem so that there is no need for an update.

 

Mieze



#952
copil

copil

    InsanelyMac Deity

  • Banned
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,483 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy

The same on DP 4 

2dba0r7.png



#953
OsHEx

OsHEx

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
I have the latest beta, public beta 3. I can't seem to be able to load the kext! Tried with rootless and kext dev mode, no use. Works fine on yosemite.

I usually don't test the beta releases but I've never had any problems with ethernet kext.

#954
copil

copil

    InsanelyMac Deity

  • Banned
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,483 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy

I have the latest beta, public beta 3. I can't seem to be able to load the kext! Tried with rootless and kext dev mode, no use. Works fine on yosemite.

I usually don't test the beta releases but I've never had any problems with ethernet kext.

Hi - Read this post

http://www.insanelym...t-quit-working/







Also tagged with one or more of these keywords: Realtek, RTL8111, driver


2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users

© 2015 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy