Jump to content

10.8.3 iS OuT ..


  • Please log in to reply
166 replies to this topic

#161
Ega Indra R

Ega Indra R

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Gender:Male
  • Location:Indonesia
success update from 10.8.2 to 10.8.3
1. faster when go to sleep
2. fixing desktop background problem that always revert to DeafaultDesktop background upon restart

thats what I found so far :)

#162
Marchrius

Marchrius

    Lo scippatore di emozioni

  • Pandora Team
  • 305 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ferrara, Italia
  • Interests:Studente di Informatica.
    Passione/Hobby: Informatica in generale, hackintosh, musica Rock...
Hi guys!

I have trouble with new update 10.8.3 on my system.

I have the black screen after boot. I think it's a video card problem. I have an nVidia GeForce 9600M GT (DDR2 1024).

How i can resolve this? :/

#163
iFIRE

iFIRE

    InsanelyMacaholic

  • Moderators
  • 3,769 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bcn-Spain
hi Marchius, install this kext

Good Luck!!



Attached File  NVEnabler 64.kext.zip   31.29KB   10 downloads

#164
bajabronco

bajabronco

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
Upgraded from 10.8.2 to 10.8.3, was getting a KP at startup. Found out it was the OEMSmbios.kext, deleted it, and all is good now!

#165
bgrau

bgrau

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 414 posts
  • Gender:Male
Weird result, but works fine so far:
from app store
Asks to reboot to finish installation...
does everything, but at the very end says installation failed...
when I reboot, as it gets stuck...
everything is installed and works fine...

also CUDA installation does same thing...

it seems it fails to register installation at the end...

but if I try to update, it says no update needed...

checked 10.8.3... etc

anyone got this weirdness?

is my mac installer faulty?...

Machine: good old C2D Dell Dimension 9200 + NVIDIA 470 GTX ...

#166
yossicl

yossicl

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 231 posts
  • Gender:Male
  • Location:Israel, land flowing with milk and honey.

Upgraded from 10.8.2 to 10.8.3, running fast and smooth.

Only need to replace AppleHDA.kext



#167
Alex Auditore

Alex Auditore

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 698 posts
  • Gender:Male
Eh! At the 10.8.3, stripe have appeared again during watching movies through HDMI.
This stripe is horizontal. Lies on bottom of TV. And looks like as spectrum. I thinks it happens because part of
Screen, that it strip with width of one centimeter, rotates through an angle which is 30~80 degree.
This problem was at Lion. But was solved in 10.8.0-2 but has appeared at the 10.8.3 anew but nowadays I have a little bit another problem than at that time.. In this case, I have to watch my movies by Windows. Unfortunately or fortunately.
Tried to return ATI-kexts from 10,8.2. It didn't help, Graphics doesn't launch. :(





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy