Jump to content

10.8.3 iS OuT ..


  • Please log in to reply
166 replies to this topic

#141
Maniac10

Maniac10

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,272 posts
  • Gender:Not Telling

...hmm, is it just me? where's the option to double-click in the titlebar to collapse a window? :worried_anim:


Still in the Dock preferences.

#142
RobertX

RobertX

    Yosemite Sam

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 572 posts
  • Gender:Not Telling
...lol, silly me :whistle:

#143
Alex Auditore

Alex Auditore

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 700 posts
  • Gender:Male
I want to ask users of ATI-cards.
Do they have this problem with blinking stripes of ATI-cards.
Why am I ask about it? Because the issue with DVDPlayer was a problem for many ATI's user. And now it was solved
There is my topic about this problem
http://www.insanelym...ps-of-ati-card/
Who has ATI card.
Please, go to this link
http://unigine.com/products/valley/
Namely you should check it on website, not program.
And look at whether you have the glimmer.
It doesn't metter on what I look at site, programe, or picture.
When I have lines which located very close by each other, I see the glimmer.

#144
sld87

sld87

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 103 posts
All fine here - Probably the smoothest update for me so far. Just had to replace AppleHDA.kext

#145
beta992

beta992

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 338 posts
  • Gender:Male
Hmm.. running 10.8.3 now, but still unstable nVidia GPU: channel timeouts.. edited AGPM.kext + openGL patch, but still same issue.

Anyone a solution? Has nVidia updated drivers on their website?

Thanks.

#146
fau7i

fau7i

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 111 posts
  • Gender:Male
  • Location:Malaysia
ATI 7xxx owners, have you tried to boot Recovery HD?

As expected, I'm having problem with it since BaseSystem.dmg is 10.8.2 version. Boot with -x gives me mach_kernel error. A quick/temporary fix is boot using integrated GPU.

#147
stefano.85

stefano.85

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 232 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy
anyone noticed stutters during youtube/vimeo in full screen videos with this 10.8.3 update?? in both my hack and the girlfriend macbook pro i've report this problem..... (specially chrome... in safari it's a little better)

EDIT: ok i suspect that is only a chrome problem.... if it's a useless post feel free to remove it :)

cheers

#148
Dr. Hurt

Dr. Hurt

    InsanelyMac Deity

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,509 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cairo, Egypt and NYC, USA
  • Interests:Wandering around on the internet!! Politics, Sci/Tech, Medicine.

anyone noticed stutters during youtube/vimeo in full screen videos with this 10.8.3 update?? in both my hack and the girlfriend macbook pro i've report this problem..... (specially chrome... in safari it's a little better)

EDIT: ok i suspect that is only a chrome problem.... if it's a useless post feel free to remove it :)

cheers


Same here!!

#149
stefano.85

stefano.85

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 232 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy

Same here!!

I've found this (go to latest posts) ... it seems it's a known Chrome bug but it's in troubleshooting... in the meanwhile i'll stay with safari -_-

https://code.google....s Owner Summary

cheers

#150
Alex Auditore

Alex Auditore

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 700 posts
  • Gender:Male
For me the problem with Chrome- Youtube's crushing was in the previous versions of ML as well.
Especially in the time of rewinding.

#151
Biso007

Biso007

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 188 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cairo, EG
Smooth update thru App Store .. had to replace AICPM for speed step .. the only issue now is the battery icon on menu bar with 'X'

#152
artur-pt

artur-pt

    InsanelyMacaholic

  • Local Moderators
  • 4,755 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:TechManiaco
hello

for the battery

u can try this, the only other way is by dsdt

http://www.osx86.net...do=file&id=1384

or

HP DVx ACPI 3.x/4.x Battery Driver (10.6/10.7)

good hack

#153
Alex Auditore

Alex Auditore

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 700 posts
  • Gender:Male
Or this one. Because with those kext(ACPIBattery) I see kernel panic on my laptop.
http://www.osx86.net...do=file&id=3558

#154
spalax2001

spalax2001

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male
  • Location:France
Hi,
I updated from combo 10.8.3 all works fine or almost!
Have problem with the sound. My MB is EP45 DS4 and the sound driver is ALC885/889a.

I tried some applehda patched without success. Someone have an idea. I don't used dsdt.
I also have in system setting/ sound, in audio peripheric "LogMeInSoundDriver"!! I tried to remove this kext but the problem is still present.

Many thanks for your help.

#155
artur-pt

artur-pt

    InsanelyMacaholic

  • Local Moderators
  • 4,755 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:TechManiaco
hello

probably without dsdt injection only work if u use a hdaenabler + applehda...

good hack

#156
Biso007

Biso007

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 188 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cairo, EG
thx @artur-pt and @Alex009988 ... non of these kexts works for me (both loaded in RAM)

#157
Derty

Derty

    InsanelyMacaholic

  • Donators
  • 3,219 posts
  • Gender:Male

Hi,
I updated from combo 10.8.3 all works fine or almost!
Have problem with the sound. My MB is EP45 DS4 and the sound driver is ALC885/889a.

I tried some applehda patched without success. Someone have an idea. I don't used dsdt.
I also have in system setting/ sound, in audio peripheric "LogMeInSoundDriver"!! I tried to remove this kext but the problem is still present.



Many thanks for your help.



or probe

download:

http://www.insanelym...or-alc889a-885/

HDEF dsdt....

"layout-id",
Buffer (0x04)
{
0x0C, 0x00, 0x00, 0x00
},



delete enablers....

#158
spalax2001

spalax2001

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male
  • Location:France

hello

probably without dsdt injection only work if u use a hdaenabler + applehda...

good hack


I used some AppleHDA & hdaenabler, have you good both or link where I can douwload?
Many thanks

#159
beta992

beta992

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 338 posts
  • Gender:Male

I used some AppleHDA & hdaenabler, have you good both or link where I can douwload?
Many thanks

You could also try VoodooHDA.

#160
Frank Nitty

Frank Nitty

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 142 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rock Town
  • Interests:iHustle
I guess it's about that time for another update





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy