Jump to content

Post Install Question Lion HELP!


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
r2d2picachu

r2d2picachu

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 24 posts

Hi Everyone,

I have just suceessfully installed iAtkos l2 on my PC. Somehow it is already installed wifi and ethernet and video drivers. It works like a charm. Although I am having a few small issues.

1. After it installing i removed the iAtkos l2 (OS X lion) DVD from the pc and restarted... it says Operating System Not found. This i found weird becuase in the customization of the install it already checked chamelon bootloader. (I don't have any other HDD or OS by the way) My hard drive size is 1TB and 6GB ram. Please tell me how to fix this becuase i can't boot without putting the iAtkos l2 dvd in and manually selecting.

2. I noticed that after installing skype while i am in the middle of a call it says a message on the screen you need to restart your computer.

3. I think this is already working but just to make sure how do i check for qe/ci.

4. My main issue is just getting the no operating system found error away and making it boot without me putting in the dvd itself.

Also if it helps in my bios i have UEFI Enabled. Should i disable it. And i installed mac on MBR should i install on GUID does it make any difference.

Please help me asap. I would really appricate it.

Thanks!








0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy