Jump to content

OS X Lion On asrock g41m vs3 rev 2.0 sound issue


  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#21
Mrx33

Mrx33

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 60 posts
  • Gender:Male
this is to confirm the audio don't work in safe
i boot my computer in safeboot no audio
here are your options
do the exact samething i told before
but this time uncheck graphics enable
go to vga nvidia and check old cards
if that don't work
the problem is unsopported video card
you have to get a new card
or install lion
the kext works in lion and in ml too
you won't get audio untill you boot in normal mode

if you boot in normal remove applehda kext install voodoohda kext
reboot

the speakers looks gray
go to
system preference
sound
sound effects
select sound output device
headphones green front

output
headphones green front

now the speaker icon turns dark black
which it means audio is active and enable

try that i be back later today

#22
jack254718

jack254718

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
It's ok. I've sorted it this morning. Just unchecked sound and chosen system profile iMac 3.1 instead of 5.1

Now boots normally a and sound works.

Thank you ever so much for your help and input. Xx





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy